1/3/18

Σκιώδη ανασχηματισμό προαναγγέλλει ο Κούλης

Ο Δραγασάκης ανέλαβε και τυπικά το υπουργείο Οικονομίας. (Ανάπτυξης) Θυμίζουμε, το υπουργείο Οικονομικών παίρνει, το Οικονομίας δίνει. Μ' αυτό πρέπει να είμαστε.

Μ' ΑΡΕΣΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤI

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Δεν υπουργοποιήθηκε ο Σπυραντώνης Γεωργιάδης στον τελευταίο μίνι ανασχηματισμό Τσίπρα. Δεν μπορεί να βρει το γιατί και ήταν έτοιμος να εξαπολύσει τηλεοπτικούς μύδρους εναντίον του εθνοπροδότη Μητσοτακούλη,  του Σαμαρά και της Δεξιάς γενικότερα.

ΜΙΛΑ, ΡΕ
Σκιώδη προανακριτική επιτροπή για Πολάκη, Ξανθό και Κουρουμπλή πήγε να ζητήσει ο Κούλης, αλλά ο Σαλμάς του έκανε πριτς.

ΥΓΕΙΑ
Με το σκάνδαλο Νοβάρτις οι εμπλεκόμενοι όχι μόνο δεν αναλαμβάνουν έστω πολιτική ευθύνη, αλλά μας ζητάνε και το λόγο. Εκεί που μας χρωστάγανε  μας πήραν και τα χάπια.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΝΘΙΖΕΤΑΙ
Καναλάρχιδες, σκανδαλάρχιδες. Νοβαρτύσιμα, Νοβάρτησα για το παιδί μου...

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Επίδομα στέγασης για τη Μάρκου; Πρώην βουλευτές Ποταμιού, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ κατάλαβαν ότι η ΝΔ είναι καλή και προσχωρούν σ' αυτήν όταν η πολιτική της εικόνα έγινε κράμα ΛΑΟΣ ΚΑΙ Πολιτικής Άνοιξης με βλέμμα στη Χρυσή Αβγά.

ΘΕΑΤΡΟ
Τζίσους Κράιστ Σούπερ Σταρ. Το γράφουμε έτσι γιατί ο Χριστός ήταν είναι και θα είναι Έλληνας. (Μέχρι τα 30 του ζούσε με τη μητέρα του που τη θεωρούσε παρθένα και αυτή θεό)

ΑΠΟ Ρο
Ρε, είναι κακό να είχε γκόμενα το παλικάρι ο θεάνθρωπος;

Τι να πει και η Μαγδαληνή που σ' ένα καψουροτράγουδο καιγόταν για τον Ιησού: “I don’t know how to love him”;

Επιμένουμε ελληνικά με τον Σωκράτη εσύ σούπερ σταρ που πάτωσε στη Γιουροβίζιον το 1979. Στους στίχους ο Σωκράτης χαρακτηρίζεται ως ο πρώτος Χριστός, αλλά οι φασίστες μητροπολίτες δεν διαμαρτυρήθηκαν, ίσως επειδή τότε κυβερνούσε η δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: