15/2/18

Κάν' το όπως ο Σαμαράς

Πρόωρες μηνύσεις απαιτεί από την κυβέρνηση ο Κούλης. 



Ο Αντωνάκης ακόμα δεν έριξε την κυβέρνηση με τις προβλέψεις του; Η διακυβέρνηση Τσίπρα δεν έκλεισε σαν παρένθεση; Ούτε έπεσε αργότερα σαν ώριμο φρούτο; Αυτή τη φορά ο Αντωνάκης συνεχίζει τις προβλέψεις όχι όμως με κάτι που θα κάνει ο αντίπαλος, μια βουτιά στο γκρεμό, αλλά με κάτι που θα κάνει ο ίδιος: θα καταφέρει να ρίξει τους συμμορίτες κάνοντας στον Τσίπρα μήνυση. Δεν μεταδίδω άλλο.

Ο Αντωνάκης πρωθυπουργός έκανε το 2915 πρόωρες εκλογές σίγουρος ότι θα έβγαινε ο Τσίπρας. “Όσο πιο γρήγορα έρθουνε, τόσο γρηγορότερα θα φύγουν”, σκέφτηκε ο πάνσοφος Αντωνάκης σίγουρος ότι “αυτοί οι άσχετοι δεν ξέρουν να κυβερνούν, θα πέσουν και θα κλείσουν την παρένθεση”. Αυτή η παρένθεση όμως δεν έκλεισε, έγινε αγκύλη, άγκιστρο και συνεχίζει. 

Ο Κούλης είπε να μιμηθεί τον Αντωνάκη και σου λέει, “Θα κάνω κι εγώ πρόωρες εκλογές” και θα πέσει η κυβέρνηση. Έλα όμως που δεν είναι αυτός πρωθυπουργός ώστε να κάνει πρόωρες εκλογές και να χάσει όπως ο Αντωνάκης!.. Έτσι, αφού δεν του βγήκε το ένα, είπε να τον αντιγράψει αλλού.

Ο Αντωνάκης έκανε μια Πολιτική Άνοιξη”, ξανασκέφτηκε ο Κούλης, “...που θριάμβευσε ρίχνοντας την κυβέρνηση του κοτζάμ πατέρα μου. Θα κάνω κι εγώ μία”. Έλα όμως που ο Αντωνάκης για να κάνει την Πολιτική του Άνοιξη αναγκάστηκε πρώτα να φύγει από τη ΝΔ, κάτι που δεν του κάνει καρδιά του Κούλη να τελέσει!... 

Δεν πτοείται όμως, “Θα κάνω τη ΝΔ Πολιτική Άνοιξη”, σκέφτηκε και τότε ακόμα και ο Κικίλιας, μόλις φόρεσε τη στολή παραλλαγής του έφεδρου εξωφυλαρούχα, κατάλαβε ότι ο Κούλης δεν πρέπει να σκέφτεται όπως ο Αντωνάκης.

Οι υπόλοιποι κατάλαβαν ότι ο Κούλης δεν πρέπει να σκέφτεται καθόλου, πρέπει δηλαδή να σκέφτεται όπως ο Κικίλιας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: