27/2/18

Νεύρα Δημοκρατία

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει η εξιχνίαση του σκανδάλου Νοβάρτις την πλήρωσαν Παπαδημητρίου-Αντωνοπούλου χωρίς να αναμειγνύονται. Αυτή είναι η Ελλάδα.

Την παραίτηση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα απαίτησε ο (αντι)πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντωνάκης Γεωργιάδης. Ο Σπυραντώνης-Άδωνις Σαμαράς θα υποβάλει μήνυση εναντίον του Αμερικανού πρέσβη, επειδή δεν επιβεβαίωσε αυτό που επέλεξε να διαδώσει η ΝΔ ότι είχε εκμυστηρευτεί Κούλη.  Κατανοητό. Ο φερόμενος ως πρόεδρος της ΝΔ Κούλης του Μητσοτάκη παίρνει και αγροτικές ενισχύσεις.

Νοβάρτις τα σώβρακα. Δεν θα παραιτηθούν, αλλά στο τέλος θα παρηττηθούν πατόκορφα. Απ' την παράτα στην παρήττα. Πάμε ποδόσφαιρο:

Ο ΠΑΟΚ οδηγεί προς το πρωτάθλημα μετά από χρόνια. Υποδέχεται στην Τούμπα τον πεσμένο φέτος Ολυμπιακό να τον νικήσει και να τον ρίξει πιο κάτω, χωρίς καμία ελπίδα να φεγγίζει στη χαραμάδα των χειλιών παικτών και παραγόντων.

Τότε μίλησε στην ιστορία ο ηλίθιος ρίχνοντας στο πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού ένα ρολό ταμείου, με αποτέλεσμα να κερδίσει η φιλοξενούμενη ομάδα το παιχνίδι στα χαρτιά, ο ΠΑΟΚ να υποστεί μείωση τριών βαθμών, υποχρεωτική διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές και φυσικά χρηματικό πρόστιμο.  Ο ηλίθιος απέδειξε περίτρανα γι' άλλη μια φορά ότι είναι μέγας ανίκητος, κίνδυνος μεγκανοτεράστιος για όλους. Και όχι μόνο για όλους, αλλά και για τη ΝΔ:

Η Ελλάδα αποδεκατισμένη από 8χρονη λιτότητα, ο λαός ανήμπορος για υπομονή, το πολιτικό κόστος τεράστιο, η ΝΔ έτοιμη να ξαναπάρει την κυβέρνηση, όλα χαμένα από χέρι για τον Τσίπρα, ο οποίος όμως δεν είχε υπολογίσει την επέλαση του μεγάλου δεξιού ηλίθιου, αυτού που είχε τη φαεινή ιδέα ν' αναδείξει πρόεδρο της ΝΔ τον Κούλη, που για να σιγουρέψει την αποτυχία του διόρισε από τα αποδυτήρια αντιπρόεδρο τον εκδοροσφαγέα Σπυραντώνη Γεωργιάδη και για ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά υπερασπίστηκε αυτούς που τα άρπαξαν από τη Νοβάρτις. 

Ο ηλίθιος δικαστής θα πάρει την υπόθεση του σκανδάλου Νοβάρτις από τα χέρια της “ανυπάκουης” ανακρίτριας και θα την θάψει κάπου στο Εφετείο νομίζοντας ότι έτσι θα κάνει καλό στο σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και όχι σε όσους ψηφοφόρους του 2019 θα δουν πιο καθαρά τι σημαίνει “Ανεξάρτητη” “Δικαιοσύνη” (Σε εισαγωγικά και τα δύο)

Έγινα Τούρκος Δευτέρα βράδυ 26ης Φεβρουαρίου ακούγοντας στην εκπομπή του Κοτρώτσου το Κυρανάκι της ΝΔ να ξεστομίζει ότι η Ελλάδα είναι προκλητική στο Αιγαίο. Ο ιστορία επιμένει ότι του χρειάζεται οθωμανικό δίκαιο μόλις σκύψει να πιάσει το σαπούνι. Είναι ο τύπος που ομολόγησε ότι η ΝΔ στην κυβέρνηση θα φέρει την UBER στα πράγματα, κάτι που έδιωξε από το κόμμα τους ταξιτζήδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: