26/2/18

Νοβαρτύσιμα ημερών

Μα, μέσα στη Σαρακοστή επίδομα ενοικίου; Αίσχος
Η Αντωνοπούλου παραιτήθηκε επειδή έπαιρνε -νομιμότατα- επίδομα ενοικίου κι επιστρέφει τα χρήματα. Δυστυχώς δεν μου θυμίζει τίποτα αυτό.

Αντιπολιτευόμενοι βουλευτές κι ευρωβουλευτές απαιτούν το λογικό και δικαιώθηκαν: “Να παίρνουμε εμείς το επίδομα ενοικίου, όχι η Αντωνοπούλου”.

Ο Τσίπρας “παραίτησε” αμέσως την Αντωνοπούλου και καταργεί τα θεσμοθετημένα από τους προηγούμενους προνόμια σε εξωκοινοβουλευτικούς κυβερνώντες. Ο Κούλης για αντίπραξη θα πάει να παραδώσει ιδιοχείρως συλλυπητήριο τηλεγράφημα στην οικογένεια Κολοκοτρώνη για τον χαμό του μεγάλου αγωνιστή του '21. 

Και ο Κούλης θα “παραιτούσε” Γεωργιάδη, Σαμαρά, Σαλμά, Λυκουρέντζο, αλλά βαριόταν, ένοιωθε να τον βαρούν καμπάνες.

Το ίδιο και η Φώφη που δεν “παραίτησε” Βενιζέλο, Λοβέρδο, Κουτρουμάνη, γιατί εκείνη δεν τα παραιτάει ποτέ, δεν πτοείται, αγωνίζεται μέχρι τέλους, καθότι, “Χάσαμε έναν πόλεμο, αλλά δεν χάσαμε και τη μάχη”. 

Τουτέστιν φάε Ελλάδι κι έλα βράδυ, διότι κάθε κατεργάτος στον μπόγια του. Ό,τι καταλάβατε κατάλαβα κι εγώ.

Ο Σαββίδης που έχει και τον ΠΑΟΚ στο πνεύμα των ημερών δήλωσε ότι ο τραυματισμός του Ολυμπιακού προπονητή αποτελεί πολιτική σκευωρία του Μαρινάκη και του FBI. 

Οι αρχιερείς της Δικαιοσύνης απορούν: “Ελλάδα είμαστε. Είναι δυνατόν μία δημόσιος υπάλληλος, η εισαγγελέας διαφθοράς να κάνει κανονικά τη δουλειά της;”

Εντάξει, μες στη Σαρακοστή είμαστε, χαμένοι στα νηστίσιμα, αλλά επιτρέπεται να τρώμε και λίγα Νοβαρτύσιμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: