18/2/18

Καλά Κούλημα

Η εφημολογία της λέξης “Κούλουμα”
Να βγούμε στις αγορές, αλλά δεν είμαστε για Κούλημα-ξεΚούλημα, δεν είμαστε Κουλημένα κορμιά, ο Ολυμπιακός έχασε το κύπελλο του μπάσκετ από την ΑΕΚ, αλλά δε μας νοιάζει, εμείς είμαστε Κουλημένοι με τη μπάλα.

Αυτή η κυβέρνηση τα καταφέρνει, πιάνει το χέρι της, σε αντίθεση με την Κουλημάρα των προηγούμενων.


Κάποια στελέχη ΝΔ ισχυρίζονται ότι τα χρήματα που δε μπορούν να δικαιολογήσουν από τους μισθούς τους τα κέρδισαν σε Κουληχέρηδες. 

Πολλά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να μοιάσουν στον Ντάϊσελμπλουμ έκαναν το μαλλί τους ΜΙΖΑνπλί, μπας και τη βγάλουν Καθαρή τη Δευτέρα.

Ο οίκος αξιολόγησης Στάνταρ Poor (φτωχός) Φίτσος αναβαθμίζει το αξιόποινο των εμπλεκομένων στελεχών ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο Νοβάρτις από Μπάι-Μπάι πλην, σε Γάμα Γάμα τα συν. 

Διακόπτουμε όμως γιατί από το κοντρόλ μας ενημερώνουν γι' άλλες τρεις επιθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων, κουκουλοφόρων, σε διάφορα ΑΤΜ στελεχών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Μαζί τα φάγαμε τα δάνεια της χώρας, μαζί τα ήπιαμε τα φάρμακα της Νοβάρτις για να συνέλθουμε, να έρθουμε να συνέρθουμε στα Πάγκαλά μας, αφού μάθαμε πόσα έφαγε από τον προϋπολογισμό. 

Οι εξαγωγές μας επί Σαμαρά πήγαιναν καλά. Πολλά δισεκατομμύρια € προϊόντα εγκληματικής δράσης λαθρεμπόρων όπλων και ναρκωτικών, αλλά και φοροφυγάδων μετανάστευαν σε όμορφες ακτές μεταμφιεσμένα σε μπουγάδα. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο η Ελλάδα του Σαμαρά και του Μπένι απαίτησε ΅να έχει στην ευρωπαϊκή Επιτροπή το επιτροπείο μετανάστευσης. Η επιλογή Αβραμόπουλου έρχεται ως αποτέλεσμα του “πάνω απ' όλα υγεία”.

Περίπου 300 κιλά κοκαΐνης εντοπίστηκαν στο ελληνόκτητο πλοίο «Dimitris C» της εταιρείας «Danaos Shipping Co Ltd», το οποίο βρισκόταν στο λιμάνι της Γένοβας στην Ιταλία. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το ευγενές τέκνο της πατρίδος που κατέχει αυτό το πλοίο, αλλά όχι ποδοσφαιρική ομάδα κορόιδων οπαδών. 

Είπαμε, ο Κουτσοφλέβαρος παίρνει το αναπηρικό επίδομα κάθε τέσσερα χρόνια μια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: