12/2/18

Αρπαχτάν

Στη χώρα με τ' αρπακτικά που τ' αρπάζουν, κάνουν αρπαχτές, όλα είναι μύθος, η μυθολογία συνένοχη: η αρπαγή της Περσεφόνης από τον Άδη Πλούτωνα, η αρπαγή της Ευρώπης από τον ταύρο Δία, παντού υπάρχει ένας παραμύθος... δεν μεταδίδω άλλο.

Τι θα καταφέρουν οι πανάξιοι εμπλεκόμενοι πρώην κυβερνώντες βγαίνοντας κάθε ώρα στα κανάλια; Τι θα μείνει στον κόσμο; Είναι σαν να κράζουν: “Και για όσους δεν το κατάλαβαν, τ' αρπάξαμε από τη Νοβάρτις”.

Στον εμφύλιο είχαμε τις Μ.Α.Υ. Μονάδες Ασφαλείας Υπαίθρου. Η δεξιά τους Μάηδες, οι άλλοι ΕφΜπιΆιδες.

Η ΝΔ καταγγέλλει, κατά τη γνώμη μας πολύ σωστά, ότι τα γκαζάκια στο κεφαλόσκαλο της επιχείρησης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη στου Ψυρρή μπήκαν για ν' αποπροσανατολίσουν τη ΜΜΕ κοινή γνώμη από το σκάνδαλο της Νοβάρτις, το οποίο ανασύρθηκε για ν' αποπροσανατολίσει από το Σκοπιανό. Δεν μεταδίδω άλλο.

Κρίσιμο θέμα για την πατρίδα μας δεν είναι όσα μας κλέβουν οι φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά η ονομασία της ΠΓΔΜακεδονίας. 

Ποιοι έχουν λόγο ν' απειλούν μάρτυρες μέσω Χατζηνικολάου, Τριανταφυλλόπουλου και άλλων καλών παιδιών με γερά επιδόματα; Η Νοβάρτις σίγουρα όχι. Για κάθε εταιρεία που μιζάρει είναι μέσα στο παιχνίδι και τα πρόστιμα. Πάλι κερδισμένη βγαίνει.

Με Τσίπρα χάσαμε τρία χρόνια μίζες. Η χώρα έχει πληγωθεί. Χάσαμε και τις φαρμακευτικές που μας ευεργετούν. Η Ελλάς δεν θα έχει ούτε παυσίπονα. 



Στην Ελλάδα έχουμε ανεξάρτητη και αντικειμενική δημοσιογραφία. Κανείς δεν μπορεί να εμποδίσει δημοσιογράφο ή εκδότη να τ αρπάζει από κάποιον που υποστηρίζει αντικειμενικά. Αυτός που δωροδοκεί είναι βλάκας αφού δίνει τα λεφτά του τσάμπα και βερεσέ

Για δήμαρχος Αθηναίων κατεβαίνει στα Πετράλωνα ο (απο)Πατούλης Χρυσός. Στη θέση του στο δημαρχείο Αμαρουσίου αφήνει τον Χρυσοχοΐδη από την Καλλιθέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: