5/1/18

ΠλαστιΚούλης

Ευπλαστική κατάσταση
Ναι στις πλαστικές σακούλες. Μένουμε σαΚούλη.

Ο ΓΑΠ ξαναχτύπησε. “Οι άνεργοι να μην πληρώνουν σακούλες στα σούπερ-μάρκετ”. Δηλαδή για να γλιτώσει 4-8-12 € ο άνθρωπος θ' αναγκάζεται μπροστά σε όλους να βγάζει την κάρτα ή τη βεβαίωση ανεργίας. Θα το καλοδεχτούν, σε λίγο οι άνεργοι θα κυκλοφορούν με στάμπα στο μέτωπο. Τι σημαίνει ΓΑΠ; Γεώργιος Ανδρέα Πλαστικούρας.


Σειούνταν τα σιδερικά, σειούνταν κι οι βελόνες. Μετά τα φέικ νιουζ έχουμε τον Κούλη, τα σέικ νιουζ.

Κάποιος να πει του ΑδΌνειδος ότι με τα φέικ νιουζ δεν θ' αλλάξει την κατάσταση. Στις ΗΠΑ, όπου και τ' αμερικανάκια, τα φέικ νιουζ φτάνουν σε ελάχιστους, τους λιγότερο μορφωμένους και μάλιστα τους ήδη πεισμένους να υποστηρίζουν Τραμπ. 

Ακόμα, στις ΗΠΑ οι άνω των 60 επισκέπτονται ιστοσελίδες με φέικ νιουζ. Αυτοί που στην Ελλάδα θεωρούν το διαδίκτυο όργανο του Σατανά.

Προφανώς στην Ελλάδα φτάνουν σε λιγότερους και τους επηρεάζουν ακόμα πιο λίγο. Και δε μιλάμε για τους φωστήρες που θ' αλλάξουν τον κόσμο.

Τι πα να πει, ρε Κούλη, “Ας τοποθετηθεί πρώτα επίσημα ο πρωθυπουργός για τα Σκόπια και μετά εγώ”; Δε σε ρωτάω ποια η θέση σου πάνω στην κυβερνητική, αλλά ποια η θέση σου για το Σκοπιανό.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Πες μου ποιους θα φάει του ξύλου / στην κατάργηση ασύλου.

ΡΕΣΤΑ
Το μόνο που θυμάμαι από την ΠΓΔΜ είναι η μη ονομασία της. Κάτι να έχει κάνει δεν ξέρω.

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ

Αποκαθήλωση τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: