30/1/18

Ο Δημοσθένης ζει

Η στάση της ΝΔ στο Μακεδονικό είναι παράσταση, όπου δεν έχει θέση.

Συνεχίζουμε επιθετικά: επόμενο συλλαλητήριο στα Γαυγάμηλα.

Τι θ' αποκομίσει ο Κούλης με τη στάση του στο Μακεδονικό; Αυτό που όταν το ψάχνεις θα το βρεις οπωσδήποτε, αλλά και όταν δεν το ψάχνεις σε βρίσκει αυτό: ψάχνει να βρει τον μπελά του. 

Το θέμα με την ΠΓΔΜακεδονίας σήμερα είναι: “Θέλετε σύνθετη ονομασία ή σκέτη ονομασία όπως είναι σήμερα;” Ο Κούλης ο Λεβέντης, και οι Χρυσαβγάδες θέλουν τη σκέτη.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης  ξεκαθάρισε ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμία κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον εαυτό του. Όλο το πολιτικό φάσμα της Ελλάδα συμφωνεί με την πρόβλεψή του. 

Ποιος προβλέπει εκλογές πρόωρες ή τακτικές; Ο Λεβέντης μάντης Μοστράγαμος.

Ο λόγος τώρα στον άλλο Θεοδωράκη τον Μίκη για τη νίκη στους Βαλκανικούς πολέμους.  Για κάποιους τα χρόνια περνάνε προς τα πίσω. Σε λίγο θα βρεθεί στην ιστορική στιγμή του 1900.

Ο Κούλης αφήνει ελεύθερους τους βουλευτές του να συμμετέχουν κατά συνείδηση και οπωσδήποτε στο συλλαλητήριο ότι η ΠΓΔΜακεδονία δεν είναι στην ελληνική επικράτεια. Ο Κούλης επίσης αφήνει ελεύθερους και τους ψηφοφόρους της ΝΔ να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές κατά συνείδηση.

Βγήκε βίντεο όπου το 1994 ο μακαρίτης Κ. Μητσοτάκης έλεγε ότι δέχεται σύνθεση ονομασία της ΠΓΔΜακεδονίας. Από τη ΝΔ πολύ σωστά απάντησαν ότι αυτά είναι λόγια του '94 και σήμερα έχουμε 2018. Άρα άλλα λέγαμε τότε, άλλα λέμε τώρα. Φαεινή ιδέα η απάντηση. 

Κανονικά οι βόρειοι γείτονές μας θα έπρεπε ν' αρνούνται τ' όνομα “Μακεδονία” για να μην έχει αργότερα η Ελλάδα αξιώσεις γι' αυτό το μέρος επαρχίας της που δεν είναι στην επικράτειά της. Οι αληθινοί εθνικιστές της Ελλάδας των πέντε θαλασσών έπρεπε να ζητούν σκέτη “Μακεδονία” και να εισβάλουμε να την καταλάβουμε. Όμως το θέμα είναι μόνο για να φτιάχνονται ακροδεξιά κόμματα. Το '92 η Πολιτική Άνοιξη του Σαμαρά, σήμερα το κόμμα του Μπαλτάκου του Σαμαρά με τον Φραφρά.

Η ΝΔ επιτέλους πήρε θέση.

Ωραίος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια: