6/12/17

Εθνική Μποφιλίωση

Η Μποφίλιου δεν μ' ενδιαφέρει ως τραγουδίστρια, όσοι την βρίζουν δεν μ' ενδιαφέρουν ως τίποτα.

Άμεση παραίτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαιτεί η Ξαφά για να οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές που, κατά τη γνώμη της, θα βγάλουν τον Κούλη πρωθυπουργό.

Όχι στον LIKE-ismo. Ο πατριώτης Κούλης απαιτεί να μην ικανοποιεί ούτε η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας τα αιτήματα της Ελλάδας. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα δώσει τον Στουρνάρα για διοικητή της Ντόιτσεμπανκ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Ερντογάν στην Αττική και στη Δυτική Θράκη θα παρακολουθήσει τον φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα Ελλάς – Πολιτικοί Πρόσφυγες από Τουρκία: 4-0 με την καλή έννοια. Στο ημίχρονο θα τελεστούν στη σέντρα κάποιοι πλειστηριασμοί πισινούχων επαύλεων του λαού.

ΣΙΝΕΜΑς
Οι ανακοινώσεις της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όλο και περισσότερο θυμίζουν παλιές αμερικάνικες ταινίες επιστημονικής φαντασίας, που στην αρχή ξεκαθαρίζουν ότι βρισκόμαστε στη Γη το 1984 ή το 2000, με αχτύπητο το πρώτο Blade Runer που μας εξήγησε πως βρισκόμαστε στο 2019. Βλέπεις την ταινία και είσαι σίγουρος για την εγκυρότητα των προβλέψεων της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
® Ο μόνος που ανταγωνίζεται το κύρος της ελληνικής διαιτησίας στο ποδόσφαιρο είναι οι δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με στοιχεία νέας δημοσκόπησης μειώνεται η διαφοιρά ξεφτίλας ανάμεσα στα γκάλοπ του ΠΑΜακ και όσα παραγγέλνουν οι εφημερίδες του Μαρινάκη.
® Η Γιουβέντους απρόσμενα απέφυγε την ήττα στο “Καραϊσκάκης”, αλλά και την ισοπαλία.

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Μια έτρωγε το ΠΑΣΟΚ μια έτρωγε η ΝΔ. Τώρα θέλουμε πρωθυπουργό Μητσοτάκη για να τρώνε ξανά και οι δύο μαζί και ν' ανασάνει η αγορά στο Λονδίνο, στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη κι όπου αλλού αξίζει.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Η Φώφη τα βρήκε με τον ΓΑΠ. Του υποσχέθηκε ότι στις επόμενες εκλογές θα τον κατεβάσει στη Γάμα Αθηνών.

ΚΩΜΩΔΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤ-1

Υ.Γ.
Ο γιος του Βαρβιτσιώτη ως υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Εύξυπνος Πόντος είχε τη φαεινή ιδέα: “Να πνίγουμε τους πρόσφυγες, για να φοβούνται οι άλλοι και να μην έρχονται”. Για ν' απαλλαγεί η δεξιά από τα Εξάρχεια κάτι τέτοιο σκέφτηκε και ο Κορκονέας, έτσι μες στο φόβο του λεβέντη, σκότωσε ένα παιδί εκεί και από τότε τα ξαναγέμισε για χρόνια ειδικά εκείνο το σημείο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: