14/12/17

Απεργώ, απερσύ και μιλ μερσί

Άντε να εκπληρώσουμε το επαναστατικό μας καθήκον με τις θεσμικές απεργίτσες και αύριο να στείλουμε τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ πίσω στην Ελβετία για να υπερασπιστεί τα δίκια της εργατικής τάξης, δηλαδή της αστικής, αφού μόνο αυτή εργάζεται.

ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ
Όπως κάθε χρόνο, απεργί(τσ)α κόντρα στον προϋπολογισμό με τελικό σκοπό την επανάσταση και την δικτατορία του προλεταριάτου.

ΤΟΥΣΚασε του Σόιμπλε
Οιδίπους (πρόσφυγας) επί Πολωνώ.

Η Γερμανία ακολουθεί τη γραμμή Φώφης και ο Σουλτς τελικά θα σχηματίσει κυβέρνηση με τη δεξιά Μέρκελ. Μετά τις επόμενες εκλογές τα ποσοστά του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος θα έχουν μπλέξει με τα κορδόνια του. Τότε ο Σουλτς θ' αναγκαστεί να δεχτεί συνεργασία και με το Σταυροθοδωράκι.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Αν ο ΠΑΟΚ πάρει το φετινό πρωτάθλημα του 2018 τότε ο Τραμπ θα μεταφέρει στην αμερικανική πρεσβεία στη Θεσσαλονίκη, με προξενείο στη Συγγρού στα γραφεία του Έθνους. Αν βγει πρωταθλήτρια η ΑΕΚ ο Τραμπ σκέφτεται να μεταφέρει την πρεσβεία του στην Κωνσταντινούπολη. Δεν ξέρει ότι και ο ΠΑΟΚ είναι σύλλογος Κωνσταντινουπολιτών, ίσως μπερδεύτηκε επειδή τους αποκαλούν Βούλγαρους.

ΛΑΪΚΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
Στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς βγαίνει η λαϊκή κατοικία πχ συζύγου Ψυχάρη και Βωβού.

ΣΠΥΡΑΚΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ
Το 2014 ο Παπαδόπουλος πουλούσε όπλα που κατέληγαν στο ISIS. Επί Σαμαρά-Βενιζέλου-Φώφης. Τι έχει να πει απολογούμενη γι' αυτό η κυβέρνηση Τσίπρα;
https://pbs.twimg.com/media/DQySX44UEAEbpHW.jpg:large

ΛΟΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: