12/11/17

Σταυροαριστερά

M E T A N O E I T E
Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε την έκπληξη. Εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή πρόεδρος του Ποταμιού.

Το όνομα του κόμματος κρυβόταν σαν κόρη οφθαλμού, αλλά δάκρυσε από το θαύμα της πρώτης Κυριακής κι αποκαλύφθηκε:  ΠΟΣΟΚ. Ποταμίσι-ο Σοσιαλιστικό Κίνημα.

Τερματίστηκε ο κεντρομαραθώνιος εκλογής Σταύρου από την πρώτη Κυριακή. Νενικαήκαμεν. Ακολούθησε συναυλία δωματίου γνωστών τηλεοπτικών αηδών.


Και το όνομα αυτής "ΔηΠάρ".


Το μόνο που έμεινε για τον οριστικό θρίαμβο του ΠΟΣΟΚ είναι ο αποκλεισμός της Κροατίας με 3-0 και κάποιους δωρεάν τόνους σιτάρι μάρκας Γουέμπλεϊ.

ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΗΦΟ-ΨΗΦΟ
10: 03 πμ. Μεγάλη ουρά αυτή τη στιγμή έξω από το εκλογικό τμήμα Συντάγματος.


Φυσικά και στα περισσότερα εκλογικά τμήματα δεν σχηματίζονται ουρές, αφού η ψηφοφόροι πηγαίνουν με ραντεβού ή με το ντουφέκι.

12:22 μμ. Εγώ δεν είχα πρόβλημα με τα 3 ευρά. Πήγα πριν από λίγο, είχαν ψηφίσει μόνο 35, τους είπα είχα 200ρικο, έτσι, δεν είχαν ρέστα ψήφισα τσάμπα.

1:38 μμ. Ο αριθμός όσων μέχρι στιγμής ψήφισαν στον κεντρομαραθώνιο παραμένει χαμηλός, γιατί οι υποψήφιοι ψηφοφόροι περιμένουν να πέσει η τιμή συμμετοχής στο 1 €, όπως ακούστηκε ότι θα γίνει

2:47 μμ. Πλησιάζει σε λίγο και θα ξεπεράσει προς τα κάτω τις 150 χιλιάδες ο αριθμός ψηφισάντων που λείπουν

5:20 μμ. Ακόμα 20 ψήφισαν μάλλον Φώφη πριν μια ώρα σε γνωστό εκλογικό τμήμα της Χαριλάου Τρικούπη

5:29 μμ. Αργόσυρτη ουρά έξω από το εκλογικό τμήμα Βασιλέως Κωνσταντίνου γωνία.


Η ψηφοφορία έληξε στις 7:16 μμ, γιατί επί μία ώρα δεν εμφανιζόταν ψυχή στα εκλογικά τμήματα.

7:32 μμ. Με απόφαση του διοργανωτή καθηγητή Αλιβιζάτου και σύμφωνη γνώμη αντιεισαγγελέα Εφετών και ΑδΌνειδος παρατείνεται η ψηφοφορία μέχρι να συγκεντρωθεί ο μαγικός αριθμός των 500 χιλιάδων ευρώ που θα προσέλθουν από τις συμμετοχές στις κάλπες. Γίνονται δεκτές και δωρεές σε είδος.

8:01 μμ. Στα πρώτα exit poll προηγείται σταθερά ο Ανδρέας Παπανδρέου και ακολουθεί με μικρή διαφορά ο γνωστός από την επιλογή πρωθυπουργών Κανένας.

9: 36 μμ. Στο εκλογικό τμήμα όπου εψήφισε ο Μπένι βρέθηκε άκυρο ψηφοδέλτιο με τ’ όνομά του στην θέση του προέδρου.

Και άλλα

Δεν υπάρχουν σχόλια: