23/11/17

Ούτε Μαρινάκης, ούτε Ευρώπη

Εντάξει, δεν χάσαμε και από τον Σπόρτινγκ Πατησίων.

Καλά στημένος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σπόρτινγκ, μόνο που είχε κακή άμυνα και κάκιστο κέντρο. Επίθεση δεν είχε, γι’ αυτό δεν μπορούμε να την κρίνουμε. Η άμυνα λίγο καλύτερη από το κέντρο, πραγματοποίησε και μια πολύ θεαματική απόκρουση το δεξί δοκάρι του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο.

Σε οποιονδήποτε αγώνα, όποτε και να ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο θ' ακούσουμε από τους σχολιαστές, "Ειδικά στο χρονικό - κρίσιμο σημείο που δέχτηκε το γκολ η ομάδα..." Φαντάσου να είναι και δύο.

Βασικό λάθος στη σύνθεση του Ολυμπιακού ήταν που βάλανε πρόεδρο τον Μώραλη και αποκλείστηκαν.

Ο Λεμονής απόλυτα και διαχρονικά πετυχημένος. Ως κακός παίκτης -«Λεμόνιας»- πέτυχε να παίζει στον Ολυμπιακό, ως κακός προπονητής πετυχαίνει να βρίσκει πάγκους του Ολυμπιακού.

Μετά το 3-1 αν ο Ολυμπιακός, πετύχαινε άλλα τρία γκολ σίγουρα θα είχε κερδίσει τον αγώνα. Κέρδισε όμως το βραβείο του καλύτερου πελάτη. Σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό η Σπόρτινγκ πέτυχε την πρώτη εκτός και την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Για να είμαστε δίκαιοι, η Σπόρτινγκ απέτυχε παταγωδώς να γράψει το 4-0, ο Ολυμπιακός, αντιθέτως, πέτυχε παταγωδώς να μην κρατήσει το 3-0

Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων επόμενης αγωνιστικής ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει και δεν χάνει την τέταρτη θέση, ούτε από τον εαυτό του, επειδή σκόραρε στη Λισαβόνα και τον ευνοεί η διαφορά τερμάτων.

Ο Ολυμπιακός χάθηκε στη Λισαβόνα, ο Κούλης στη Λισταβόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: