23/11/17

Από τις ξανθιές στα βλήματα

Πουλάμε τρέλα και ληγμένα βλήματα
Λοβέρδος-Γεωργιάδης, εβληματικές παρουσίες στην πολιτική μας ζωή.

Κάποια βλήματα ασχολούνται όλο ζήλια με άλλα βλήματα πουλημένα που πηγαίνουν στη Σαουδική Αραβία.

Άλλή ζήλια που ο Τσίπρας πηγαίνει Παρίσι για να βραβευθεί.

Με την επίκαιρη ερώτηση στον Καμμένο έρχεται μαύρη Δευτέρα για τα βλήματα Σαουδικής Ελλαδίας, ξεκίνησε μαύρη Παρασκευή στη ΝΔ. Πωλείται ο Άδωνις στη Ζήμενς με 120% έκπτωση. Της δίνουν και λεφτά για να τον πάρει. Κατάλαβες φίλε μου; Πουλάει βλήματα ο Καμμένος και ζηλεύει ο Άδωνις που η ξεφτίλα τον ανάγκασε να εγκαταλείψει τις τηλεπωλήσεις.

Στη Σαουδική Αραβία ακόμα γελάνε με τη φάση. Όχι μόνο δεν πρόκειται για την αγορά του αιώνα, αλλά γι’ αυτούς τέτοια και τόσα βλήματα είναι σαν ν’ αγοράζουν στραγάλια και στην Ελλάδα γίνεται θέμα και συζητιέται στη Βουλή.

Μόνο ο Γεωργιάδης και Λοβέρδος θα μπορούσαν να το κάνουν. Κατήγγειλαν το προεδρείο της Βουλής επειδή δεν παρέδωσε σε όλους τους βουλευτές και στη δημοσιότητα απόρρητα έγγραφα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Τα έγγραφα αυτά παρέδωσε στη Βουλή ο Λοβέρδος χωρίς να πει ποιος του τα έδωσε, ποιος κινδυνεύει να πάει μέχρι 10 χρόνια. Ο προεδρεύων Κακλαμάνης όμως τον έστειλε. Δεν δέχτηκε επίσημα τα έγγραφα αυτά, δεν υπάρχει τέτοια διαδικασία, γιατί είναι απαράδεκτο, απλώς τα έκλεισε σε φάκελλο που σφραγίστηκε από το προεδρείο.

Το ήξεραν ότι κανείς δε μπορεί να τα πάρει και να τα κάνει τουίτ, αλλά κάτι έπρεπε να πουν -όχι σε όλους- στους ηλίθιους που τους ακολουθούν.

Τελειώνουμε με μια συμβουλή. Η οβίδα δεν είναι συνώνυμο του βλήματος. Αποτελεί μέρος του. Κάλυκας-γέμισμα-οβίδα. Ο κάλυκας φιλοξενεί το γέμισμα που σπρώχνει την οβίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: