17/11/17

Ομόλογα ΝΔ

Γιατί παράτησε τις τηλεπωλήσεις ο αφοί Γεωργιάδη; Μήπως βγάζει περισσότερα ως πολιτικός; Να ξέρουμε τι συμφέρει ν’ ακολουθήσουμε.

Πάντως ο Μπουμπούκος στερεί από το τηλεοπτικό κανάλι που του ενοικίαζε χρόνο 17 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Αυτό κι αν είναι χτύπημα εναντίον της υγιούς επιχειρηματικότητος. Ο Βούτσης σκέφτεται να ζητάει χρήματα από τον Γεωργιάδη για ενοικίαση (χαμένου) κοινοβουλευτικού χρόνου κάθε που μιλάει.

Οι υπέργηροι γνωστοί ηθοποιοί πουλάνε στην τηλεόραση μαξιλάρια. Οι τελειωμένοι πολιτικοί πουλάνε γιλέκα, και μπαντάνες. Συνεχίζουν να πουλάνε και βιβλία, γιατί αυτά τους έβγαλαν βουλευτές. Δεν είμαι σίγουρος. Μένουμε Ευρώπη;

Συμφωνούμε, η κατάσταση των νοικοκυριών με τον Τσίπρα είναι τρισάθλια. Ο ΑδΌνειδος με βουλευτική αποζημίωση δεν μπορεί να ζήσει τα παιδιά του και αναγκάζεται να κάνει τηλεπωλήσεις τότε κάποιος. Δηλαδή με πενιχρό μισθό τι θα έκανε;; Μην πούμε για υποαπασχολούμενο, μην πούμε για αιχμάλωτο απλήρωτο εργαζόμενο, μην πούμε για άνεργο. Οι απλοί τηλεπωλητές που δεν είναι βουλευτές πώς τα καταφέρνουν; Να παίρνουν περισσότερα οι βουλευτές;
Μέρες που έχουμε μιλάμε όλοι για τα νερά της φύσης, τα ρέματα όμως δεν είναι ποτάμια, ούτε χείμαρροι, που κι αυτοί ποτάμια είναι. Τα ρέματα είναι οι κοίτες των χειμάρρων.

Παράκληση, ούτε να το σκεφτείτε να στείλετε σε εκκλησίες ρούχα και κλινοσκεπάσματα για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Καλύτερα απ’ ευθείας στα εκεί δημαρχεία, αλλιώς υπάρχει κίνδυνος να τα δείτε να πωλούνται στη λαϊκή αγορά της γειτονιάς σας.

Ο Κούλης απαιτεί: όσοι τους παράσυρε το ρέμα να μην πληρώσουν για ένα μήνα τη δόση του ΕΝΦΙΑ, αλλιώς, όπως απειλεί, θα γίνει πρωθυπουργός και θα τους επιστρέψει το ποσόν.. 

Επίσης, ο Κούλης θέτει όλη τη ΝΔ ως Μη Κυβερνητική Οργάνωση στη διάθεση των πλημμυροπαθών, όσων απλώς δηλώσουν ότι δεν θεωρούν υπεύθυνες για το χάλι τους τις παρανομίες κόντρα στη φύση που έγιναν επί κυβερνήσεων ΝΔ.

«Για την οικτρή κατάσταση, στη Δυτική Αττική και στη Σύμη», είπε ο Κούλης, «…φταίνε αποκλειστικά η κυβέρνηση Τσίπρα και τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Έτσι, όταν γίνω πρωθυπουργός», συνέχισε ο Κούλης, «…θα καταργήσω την κυβέρνηση Τσίπρα και θα μειώσω τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα δίνοντας γενναίες επιχορηγήσεις σε όλες τις ιερές μητροπόλεις για να διοργανώσουν αντιλιτανείες, δηλαδή παράκληση όλους του χριστεπώνυμου πλήθους να μη βρέξει». 

Έρχεται βροχή. Αν δεν έχετε σοβαρό λόγο μην ανοίγετε βοθροκάναλα για ενημέρωση.

Πλέουμε Ευρώπη

Δεν μας έτυχε, μας πέτυχε κατακέφαλα το κακό. Το προετοιμάσαμε σωστά, ανεξαρτήτως κυβερνητικού κόμματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, έτσι φέραμε το κακό απάνω μας. Ποια άλλη χώρα της Ευρώπης μπορεί να μας φτάσει; Ε;

Άρον τα βιβλία σου και περιπάτει.
Αν ο αντιπρόεδρος τηλεπουλάει βιβλία, μπαντάνες, γιλέκα, ο πρόεδρος τι τηλεπουλάει;
Σε λίγο όλοι οι βουλευτές της ΝΔ θα βγαίνουν στην τηλεόραση και θα πουλάνε ομόλογα για να καλύψουν τα χρέη του κόμματός τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: