18/11/17

Εδώ Πολυτεχνείο, εκεί Πολυτεχνείο….

Δεν θα με πείραζε αν η πορεία ήταν θεματική κατά του φασισμού και μετά την αμερικάνικη πρεσβεία να πάμε λίγο πιο πάνω στα κεντρικά γραφεία των χρυσαβγάδων.


  • Όλα καλά στην πορεία, ούτε ένα μπαμ από την αστυνομία, αλλά στο τέλος της γιορτής περίμεναν οι ΛΑΕτζήδες τους ΣΥΡΙΖΑίους κι  έβριζαν τους πρώην συντρόφους τους επειδή δεν εγκατέλειψαν μαζί τους από αυτό το κόμμα. (Κι έφαγαν τα μούτρα τους στις πρόωρες εκλογές που προκάλεσαν) 
  • Δεν βλέπουμε άλλο λόγο γιουχαΐσματος, γιατί αν βρίζουμε κάποιον για την πολιτική της κυβέρνησης όπου συμμετέχει το κόμμα που ψήφισαν δεν θα έπρεπε να κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους από τις πρώτες εκλογές στο ελληνικό κράτος και μετά. 
  • Πάντως για πρώτοι οι ΛΑΕτζήδες λέρωσαν το πνεύμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, γιατί  κανείς άλλος ποτέ δεν προσπάθησε να βγάλει απωθημένα για εσωκομματικές διαφορές στην πορεία. Πολύ περισσότερο κατόπιν εορτής. 
  • Την οργή των ΛΑΕτζήδων, οι οποίοι  όπου σταθούν και βρεθούν κάνουν σαν κακές πεθερές, τον καταλαβαίνει κάποιος αν λάβει υπόψη του το ποσοστό που πήραν στις εκλογές. 
  • Στο κάτω-κάτω αφού δεν κατάφεραν να τα βρουν με τους ΑΝΤΑΡΣΥΑδες και να σχηματίσουν έναν κοινοβουλευτικό αριστερό σχηματισμό ας βρίζουν την ηγεσία τους.


Και μετά την πορεία, Πολυτεχνείο-Εξάρχεια

Η Ξαφά (δεν) δήλωσε ότι και στον δεύτερο γύρο εκλογής κατακεφαλής του αβάπτιστου δεντροαριστερού κόμματος θα ψηφίσει πάλι τον Τόμσεν. Ο Ψωμιάδης δεν θα πάει γιατί είναι δωρεάν, έτσι, αισθάνεται ότι θα υποστηρίξει τον χώρο με την απουσία του. Πράγματι, τα τρία ευρά που κατέβαλε για να ψηφίσει στον πρώτο γύρο ήταν αντιστάθμισμα, μην πούμε αντίδωρο, για την πολιτική ζημία που τους προκάλεσε με την παρουσία του.
Μετά την πορεία εγώ σκέφτηκα τη Δυτική Αττική. Πλημμυρίζουν οι ευθύνες κυβερνήσεων ΝΔ ΠΑΣΟΚ για τα μπάζα.

Ηρέμησα όμως όταν κατάλαβα ότι τα δεινά μας είναι καμάρι μας. Όταν οι Ευρωπαίοι μάθανε να μπαζώνουνε ρέματα εμείς στην Ελευσίνα καταφέραμε να μπαζώσουμε και λιμάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: