12/10/17

Εκτέλεση φιάσκου

Μια δολοφονία βολική στην ώρα της για να σκεπαστεί το ενημερωτικό φιάσκο με τον εξωγήινο Υμηττού.

Ο δολοφονηθείς δικηγόρος Ζαφειρόπουλος, γιος πρώην βουλευτή της ΝΔ και προέδρου του ΔΣΑ, αδελφός πρώην δημάρχου Χαλανδρίου, στέλεχος και ο ίδιος της ΝΔ, έπεσε θύμα επαγγελματιών του είδους τους, οι οποίοι μιλούσαν σπαστά ελληνικά, άρα για τον Πορτοσάλτε δεν ήταν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  σύμφωνα με ζωντανές μαρτυρίες μάλιστα, δεν έμοιαζαν σχεδόν καθόλου στον Φλαμπουράρη, ίσως όμως ήταν Κουβανοί ή απεσταλμένοι του Μαδούρο. Για κάποιο μυστήριο λόγο οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση δεν στρέφουν την προσοχή τους προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Φώφη στο "θερμό" συλλυπητήριο μήνυμά της κατήγγειλε έλλειψη ασφάλειας στην Αθήνα.

Πράματι, έπρεπε να βρίσκεται τουλάχιστον ένας αστυνομικός στο γραφείο καθενός από τις χιλιάδες δικηγόρους όχι μόνο της Αθήνας, αλλά και των προαστίων και της Αττικής γενικότερα, όπως συνέβαινε επί ΓΑΠ και επί Σαμαρά Βενιζέλου, όταν ήταν και η ίδια υπουργός.

Για τους δικηγόρους της Επαρχίας προτείνουμε φύλαξη από στρατιωτικά τμήματα.

Για τη γενική ασφάλεια της χώρας πρέπει ν απαγορευτεί στους δικηγόρους ν αναλαμβάνουν ποινικές υποθέσεις. Μόνο διαζύγια, κτηματικές διαφορές και τις μηνύσεις του Πορτοσάλτε, ο οποίος παρεμπιπτόντως ξεκαθάρισε ότι ο δολοφονηθείς δεν είχε αναλάβει ποτέ υποθέσεις δικές του ή πολιτικών αντιπάλων του.

Το γραφείο, όπου και ο τόπος του εγκλήματος, Ασκληπιού εκατόν πενηντατόσο είναι κοντά στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, άρα βρίσκεται στη Νεάπολη και όχι στα Εξάρχεια, όπως συμφέρει να λένε και να γράφουν κάποιοι για να κάνουν σουξεδάκι.

Εκτός από τα Εξάρχεια που πήγαν Νεάπολη έχουμε κι άλλη δημοσιογραφική πετυχεσά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: