16/10/17

ΤΣΑΜπαφαδερφές

Ο Τζαβάρας ζητά (στα σοβαρά) δημοψήφισμα για την απόσχιση του νομού Ηλείας από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Εμείς, επ’ αφορμή την επικείμενη νομιμοποίηση της καλλιέργειας ινδικής κάνναβης, θα προτείναμε να γίνει η Ηλεία αυτόνομο κρατίδιο.

ΕΚΤΑΚΤΟ
Κουρήτες ζητούν δημοψήφισμα στο νομό Χανίων για ν’ αποσχιστεί από την περιφέρεια Κρήτης το Λασίθι.

Αδελφές με μπάφους πάνε να μας κάνουν οι κομμουνισταί του Τσίπρα.

Εδώ και χρόνιααααα.

Ο Κούλης καταγγέλλει την Τόμσεν Λαγκάρντ που είπε, άκουσον-άκουσον ότι η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα μέτρα αδιαφορώντας για τη γραμμή από το λαϊκόσοφο επίσημο όργανο.

Ο ΣΕΒ ξέρει καλά ότι το ΔΝΤ θα επιβάλει νέα μέτρα υπέρ των υψηλών εισοδημάτων μόνο με Κούλη πρωθυπουργό. 

Κούλης πρωθυπουργός της Ελλάδας από μόνο του είναι αντιλαϊκό μέτρο.
Παίζουν κιθάρα, ντραμς και όρθιο μπάφο
Ο Τσίπρας θα μετανοιώσει που δεν έκανε εκλογές, είπε ο ΘεοΝτορικάκος. Πρά(γ)ματι ο πρωθυπουργός είχε μια μοναδική ευκαιρία να χάσει τις εκλογές και δεν το έκανε. Καλά να πάθει.

-Από πού κι ως πού είναι είδηση ότι στην Αυστρία κυβερνά η (μ)ακροδεξιά;
-Από κει που μας τη φέρνουν: από πίσω.


ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ

Ο νέος τυφώνας που δέρνει την Γροιλανδία λέγεται Οφηλία, όχι Οφειλή που (γ)δέρνει εμάς.


Ο (και) Λεβέντης δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής όταν φύγει η Ελληνικός Χρυσός από τη χώρα. Το ίδιο δήλωσε και η εταιρεία Ελληνικός Χρυσός που χρησιμοποιεί τους εργαζόμενούς της ως διαμαρτυρόμενους για ε(ν)ταιρική εξυπηρέτηση.

Από πού κι ως πού το παιχνίδι Πανιώνιος-Ολυμπιακός ήταν εγγλέζικο; Επειδή είχε ευρύ σκορ, θέαμα και ανατροπή; Ναι, αλλά τα εγγλέζικα δεν έχουν τόσα οφσάιτ και μη οφσάιτ, ούτε τόσες κάρτες και μη κάρτες, ούτε φυσικά τόση διαιτησία και μη διαιτησία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: