26/10/17

Ο μη ρωτάς στα χρόνια της χολέρας

Μοσχάτο στην οδός Πειραιούς
ΟυΝΔδέν σχόλιον κι εμβόλιον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑ(σ)ΤΟΛΙΣΜΟΣ.

Για την επαγγελματική διέξοδο εν μέσω κρίσης δύο επιλογές παίρνουν τις πρώτες θέσεις: άνοιγμα καφενείου και δημοσιογραφία μέσω διαδικτύου. Παίζουν κι ένας καλός γάμος ή πολιτική καριέρα.

Κι εσύ δε θα μπορούσες να είσαι εκδότης, ούτε καν ρετσίνα της προκοπής, αλλά δεν το κάνουμε θέμα.

Τα πολλά λαμόγια είναι φτώχεια, Κούλη μου.

Τη μπατησαμε κάτω τη Μπαπακώστα.
Βράσε, κυρα-Παπακώστα, καν' τον Άδωνη κομπόστα.

Μετά την Παπακώστα να δούμε πόσοι ακόμα από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ δεν έκαναν εμβόλιο για το Αδωνάκιο της χολέρας.

Τελικά, δεν θα πάρει που δεν θα πάρει πίσω τις ακροδεξιές ψήφους, διώχνει και τις καραμανλικές, καλά πάει, για τον αντίπαλό του ο Κούλης, διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο του πολυτιμότερου αΝΔίπαλου.

Θέλω να με σώσουν πάλι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, γιατί μόνο αυτός που σ’ έκλεψε μπορεί να σε παρηγορήσει για όσα δεν θα πάρεις πίσω ποτέ.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
Ο Κούλης κλείνει τραπέζι σε νυχτερινό κέντρο, ο Τσίπρας κλείνει αξιολόγηση, η Φώφη κλείνει το Ποτάμι.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΞΗΜΕΡΩΣΗ
Η ΕΣΗΕΑ επιδεικνύει μια εκπληκτική συνδικαλιστική επάρκεια: πρώτα κάνει απεργία και μετά παρακολουθεί αμέτοχη τους συναδέλφους που παίρνουν πρωτοβουλία και προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση ενημερώνοντας τον κόσμο για τα αιτήματα, αλλά το κατόπιν εορτής δεν έχει χρόνια πολλά.

EXIT
Οι ιδέες της Γαλλικής Επανάστασης ασθενούν. Όλα θεωρούνται λογικά σχετικά με Καταλονία στην Ισπανία και Λομβαρδία, Βένετον στην Ιταλία. Οι πλούσιες περιφέρειες δικαιούνται (λένε) να μη δίνουν τίποτα στις φτωχές. Πολλή αλληλεγγύη. Το ίδιο και με τα ασφαλιστικά ταμεία. Το ίδιο στις ΗΠΑ διεκδικεί και η Καλιφόρνια, η οποία το προχωρά και ζητά ν’ απαλλαγεί από τη φτωχή Βόρεια Καλιφόρνια. Τότε ν’ αποσχιστούν από την περιφέρεια Αττικής Εκάλη, Κηφισιά, Ψυχικό (όχι το Νέο) και Φιλοθέη. Βέβαια για ξεκίνημα να δώσουμε ανεξάρτητο φορολογικό σύστημα στην φτωχότερη περιφέρεια της Ευρώπης, την Ήπειρο, να μοιράζουν τη φτώχεια τους και όχι τον πλούτο μας. Να ζουν από το έλλειμμά τους και όχι από το δικό μας περίσσευμα. Αργότερα και η Θράκη.

007
Εξελίξεις για την επίθεση στα γραφεία του «Έθνους» – Οι Αρχές ταυτοποίησαν τρία άτομα που συμμετείχαν, όχι όμως το περιπολικό της αστυνομίας που επιτηρούσε έξω από  το κτήριο και μόλις είδε χουλιγκάνους έγινε μπουχός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: