26/10/17

Ένας απεργήινος μου είπε…

Εντάξει, δεν ευχαριστιέμαι τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνο όταν απεργούν οι δημοσιογράφοι, μου λείπουν τα δελτία ειδήσεων, αλλά δεν μπόρεσα, δεν άντεξα να βλέπω το δελτίο του Σκάι. Έτσι, παρακολουθούσα τις ειδήσεις από το ΡΙΚ.


ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
-Παππού, πώς λέτε τους επιτρόπους στη Μακεδονία και στη Θράκη;
-Κομιτατζήδες.

Γιατί καλέ;

Είπε φεύγοντας (μόνο) αυτός ο κατακτητής.

Δεν χρειάστηκε ή δεν πρόκαμε να διατάξει τους Ελληνάρες Σαμαρά και Βενιζέλο.Ελέγχεται. Δε μπορεί να είπε τέτοιο πράμα ο Σόιμπλε και μάλιστα στον Σκάι. Ούτε αυτός είναι κομμουνιστής, ούτε το κανάλι είναι κυβερνητικό.

Πάμε αλλού;
ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ

Τον φασίστα κι αν τον πλένεις το κανάλι σου χαλάς. Σταματήστε να διαδίδετε στους δικούς σας εμετικά λόγια του κάθε φασιστοειδούς. Αφήστε τους στο ζουμί τους. Μην κάνετε φίρμες ασήμαντους, γιατί θα ξεπηδάνε όλο και περισσότεροι επίδοξοι. Και μετά κατακρίνετε την Αννίτα Πάνια για κάτι αντίστοιχο.


Πάντα με τον λαό.


Πώς λένε τέτοιες ανακρίβειες; Αν υπήρχαν δημοσιογράφοι θα τους επανέφεραν στην αλήθεια.

Κατά τη δική μου γνώμη αυτός με τ’ αγγλογαλλικά του μίλαγε πιο ελληνικά από τον Κύρτσο, την Καϊλή, την Σπυράκη και όλους τους υπόλοιπους βάτραχους που καταγγέλλουν τη χώρα τους.


Ο Κουτσούμπας έβαλε στο Ε9 του και τη Μακρόνησο. Περιμένουμε μ’ ενδιαφέρον το πόθεν έσχες.

Σύντροφε Κουτσούμπα, στην Ικαρία επιτρέπεται να πηγαίνουμε; Κι αυτή τόπος εξορίας ήταν

Εκ του Περισσού βγήκε ανακοίνωση με την οποία το Κόμμα διατάσσει: «Στη Μακρόνησο επιτρέπουμε να πηγαίνουν μόνο κομμουνιστές και μόνο ως εξόριστοι. Πρέπει επιτέλους να ξαναλειτουργήσει ο τόπος αυτός ως σχολή μαθητείας νέων στελεχών μας».

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ
Το πρωί ο Κουτσούμπας διέγραψε από το ΚΚΣΕ τον Μπρέζνιεφ επειδή είχε συναντηθεί με προέδρους των ΗΠΑ. (ΕΠΑ)

Βρέθηκε ποιος έπαιζε μπάσκετ με ότο-κιου.

Εγώ σας τα έλεγα. Αυτή η χολέρα δεν είναι μεταδοτική.

Αδωνίζομαι.


Αντίσταση

Προσοχή, ερώτηση παγίδα εφορίας: «Εσάς σας παρενόχλησε σεξουαλικά η Βάνα Μπάρμπα;». Η Καταφατική απάντηση θεωρείται τεκμήριο πολυτελούς διαβίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: