19/10/17

Ελλάς – στις ΗΠΑ – Παρλαπίπα

Αμερικανική βοή θεία απ' το Σικάγο
Ο Τραμπ, για να πουλήσει F-16, είχε ανάγκη να φωνάξει τον Τσίπρα στο άσπρο σπίτι του και να μπει σε χίλιους δυο μπελάδες; Δε μπορούσε μ’ ένα απλό τηλεφώνημα, γιατί η Ελλάς είναι η σεβάσμια χώρα των ηρώων.

Το μόνο κακό είναι που έτσι χάνονται οι μίζες των F-16 από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που ξέρουν από χρόνια τη δουλειά.

Πάντως ο Τσίπρας δεν έπρεπε να μιλήσει με τον Τραμπ. Ήταν υποχρεωμένο σαν μείνει με τη Σοβιετική Ένωση. Σύμφωνα με την ιδεολογία του δεν έπρεπε να γίνει πρωθυπουργός, ούτε να τελειώσει τις σπουδές του στο ιστορικό Πολυτεχνείο.
Για σπάσιμο ο Κούλης θα συναντηθεί με τον Μαδούρο; Όχι, γιατί πολύ απλά μόλις το μάθει ο Τσίπρας για αντισπάσιμο θα καλέσει τον Μαδούρο στην Αθήνα. 

Ο Κούλης είπε ότι μόνο αποτέλεσμα της επίσκεψης Τσίπρα στις ΗΠΑ ήταν η δημιουργία θέσεων εργασίας εκεί. Και δεν πανηγυρίζει που εμείς η πτωχή, πλην όμως τιμία, Ελλάς επενδύουμε στις ΗΠΑ για να τις βοηθήσουμε. Τι Μπρούκληδες είμαστε, ρε παιδί μου;

Είμαι Έλλην επιχειρηματίας, επενδύω στις ΗΠΑ που έχουν δουλειές και αγοραστική δύναμη, έτσι η επένδυσή μου είναι επικερδής. Τα κέρδη τα φέρνω στην Ελλάδα για ποιο λόγο; Για να επενδύσω στη χώρα μου, να δημιουργήσω κι εδώ θέσεις εργασίας κι ας μπαίνω μέσα. Μήπως είμαι μαλάκας;

Συμφωνούμε. Κι όπως λέμε «προστάτες», εννοούμε νταβατζήδες.

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Τζένη Καρέζη / Κώστας Κακαβάς / Αλίκη Βουγιουκλάκη /βγαίνω και τα φυλάς!

Αμέσως μετά την εκλογή προέδρου του αβάπτιστου ακόμα κεντροδέξιού κόμματος της ΝΔ θα ξεκινήσει άλλη μία τρίμηνη προεκλογική περίοδος για την ανάδειξη πρώτου αντιπροέδρου και βλέπουμε. Έτσι όλη η Ελλάδα θα μιλάει ακόμα γι’ αυτούς.

Ωραίο παιχνίδι Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός. Οι γηπεδούχοι από το πρώτο ημίχρονο έπαιζαν με δέκα παίκτες, με δέκα παίκτες έβαλαν δύο γκολ, άλλα δύο έβαλε ο Ολυμπιακός κι έχασε 3-1.

Δηλαδή η Μπαρτσελόνα θα παίξει και στον Πειραιά με δέκα παίκτες, αφού της φέρνει γούρι. Με 11 στη Βαρκελώνη -σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό- δεν έβαλε γκολ, με 10 όμως έβαλε δύο.

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ελληνική ομάδα που κατάφερε κι έβαλε δύο γκολ στην έδρα της Μπάρτσα και μάλιστα στην ίδια αναμέτρηση, με τον ίδιο παίκτη, που φιλοδώρησε τις εστίες και των δύο ομάδων. Σεβασμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: