12/10/17

ΚΟΥΛΗΣ ΦΟΡΕΒΕΡ

Άρον-άρον απομακρύνθηκε από το γραφείο τύπου του (φερόμενου ως) προέδρου της ΝΔ, ως χαμένος στο διάστημα, ο εξωγήινος του Υμηττού. Αυτό θα πει εξωγήανση.

Σαν σήμερα που γράφουμε, 12η Οκτωβρίου του 1944, η Αθήνα απελευθερώθηκε μόνο από τους Γερμανούς.

Βάλαμε τους Ναζί στη Βουλή, αλλά επειδή δεν είχαν και δεν έχουν θέση στον τόπο μας φωνάζουμε: «Έλα, Βουλή, στον τόπο σου».  

ΚΑΦΕΤΖΟΥ
Το ΔΝΤ προβλέπει ότι το πρωτογενές πλεόνασμα φέτος θα είναι κάτω από το στόχο τον οποίο ήδη έχει υπερβεί. Όπως βλέπουμε μπορεί να κάνει λανθασμένες προβλέψεις ακόμα και για το παρελθόν.

ΠΡΟΒΛΕΨΗ
Μέσα στο 2018 η ΝΔ θα εκδώσει καταγγελία όπου "η ανίκανη κυβέρνηση αμέλησε, δεν έκανε τίποτα και έδιωξαν απ’ τα μνημόνια".

ΜΜΕ
Ο φερόμενος ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, το Αντωνόσπυρο Γεωργιάδου, αύριο πρωί δεν θα πάει στο ραδιόφωνο του Σκάι, αλλά θα μιλήσει από τηλεφώνου, γιατί βαριέται να τρέχει και να μη φτάνει εξαιτίας μποτιλιαρίσματος. Πράματι, σπεύδουν κάθε πρωί θαυμαστές του στον Σκάι να τον δουν ζωντανό.

ΒΑΣΤΑ, ΜΙΣΕΛ
Η ΝΔ ξεκαθάρισε ότι ο αντιπρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής ιδιωτικών καναλιών Παπουλάκης δεν είναι σύμβουλος της κ. Μισέλ, όπως άλλωστε και ο Ρουπακιάς δεν είναι μέλος της Χρυσαβγάς. Πραματικά απλό.

Πιο συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέφερε ότι "η δήλωση της κ. Ασημακοπούλου ήταν άστοχη και δεν εννοούσε αυτό που είπε", ότι δηλαδή ο Παπουλάκης, το αρπακτικό των κεραιών της ΕΡΤ στο μαύρο της, είναι σύμβουλός της. Στην πραματικότητα εννοούσε ότι δεν είναι σύμβουλός της. (Συμφωνώ απολύτως και απορώ πώς δεν το κατάλαβα με την πρώτη)

ΤΗΣ ΩΡΑΣ
Εντός ολίγου θα ενημερωθούμε από ΝΔ-Σπυράκι-στη Ζούλα ότι η Ελλάδα κατάντησε Καταλονία. (Για το Βαρβιτσιωτάκι Νότια Καταλονία)

ΗΠΑ
Σήμερα δεν παραιτήθηκε κανένας υπουργός του Τραμπ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει μετά τη συνάντησή του με τον Αλ Τσίπρα, εφόσον κάποιοι εξέλαβαν το όνομά του ως αραβικό, άρα η Ελλάδα είναι αραβική χώρα χωρίς πετρέλαια της προκοπής.

ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΟΥ, ΜΠΑΜΠΑ
Μέχρι στιγμής οι αρχιερείς της Ελλάδος ακόμα δεν διαφώνησαν που βγήκε για δεύτερη συνεχή χρονιά παγκόσμιος πρωταθλητής ο Πετρούνιας.

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ-ΛΟΝΔΙΝΑ
Δηλαδή, ρε αδερφέ, αν στις διαπραγματεύσεις για το Brexit δεν τα βρουν, τότε η Βρετανία θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Αν η Μέι είχε τον Βαρουφάκη διαπρα(γ)ματευτή θα ήταν ήδη έξω ακόμα και από το ΝΑΤΟ.

ΕΚΤΑΚΤΟ
Παρακαλούμε, κύριε Τσίπρα, σας το επισήμανε και ο αδελφός της Ντόρας, σταματήστε να ζητάτε πρόωρες εκλογές στη ΝΔ. Μας ικανοποιεί αφάνταστα ο Κούλης ως πρόεδρος, περνάμε καλά, τουλάχιστον γελάμε.

ΠΑΣΟΚΗ Φώφη είναι ικανή ν’ απουσιάσει και από την εκλογική αναμέτρηση γι’ ανάδειξη προέδρου του αβάπτιστου κόμματος.

ΑΘΛΗΤΙΚΑκά

Σαν σήμερα το 1847 ιδρύεται η Ζήμενς. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: