1/10/17

ΑνάΚατα...Λονία

Και η Ντόρα αρχιεπίσκοπος Καταλονίας
Κούλη, αποφάσισε: ή νεοφιλελεύθερος νεοφιλελεύθερος ή ακροδεξιός ακροδεξιός. Ή παπάς-παπάς ή άπαπας-άπαπας.

Οι πιο πλούσιοι Έλληνες κατά καιρούς δεν έχουν (διάθεση) να πληρώσουν τους υπαλλήλους τους και κλείνουν τις επιχειρήσεις τους κυρίως ΜΜΕ. Πρέπει να βρούμε άλλους τομείς όπου θ’ αναγκαστούν να δραστηριοποιηθούν οι πάμπλουτοι κι ας μπαίνουν μέσα. Άλλος τρόπος να πάρουμε λεφτά από αυτούς δεν υπάρχει.

Το Αντωνόσπυρο καταγγέλλει τον Καμμένο επειδή, «ο μαλάκας» πήγε Λονδίνο και πλήρωσε από την τσέπη του ακόμα και καζίνο. Συμφωνούμε, χαλάει την πιάτσα.

Σύρμααα. Ήρθε η αΝΔάπτυξη


Ποιος θα το περίμενε, ότι με ΣΥΡΙΖΑ θα κινδύνευε με διάλυση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την ευθύνη δεν την έχουν οι επιχειρηματίαι που επένδυσαν, αλλά το κακόβουλο κράτος που δεν τους χαρίζει τα χρέη να τα πληρώσει ο γνήσιος φίλαθλος του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού και την ΑΕΚ και του Πανιωνίου. Η ΝΔ θα το κάνει αυτό και θα ενώσει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα σε μία τσέπη.

-Πες μου κάτι στα Καταλανικά.
-Ραχόι-όι-μάναμ!..

ΠΡΩΤΟ ΠΘΕΜΑ
Αστυνομικοί στη Βαρκελώνη βοηθούν γηραιά κυρία να περάσει το δρόμο απέναντι.



Στην Ισπανία η Δημοκρατία επιτρέπεται ή καλύτερα υποφέρεται από το σύστημα. Το δημοψήφισμα όχι.

Ο Ραχόι κατάφερε να εισπράξει κάτι χειρότερο από το ΝΑΙ στην απόσχιση της Καταλονίας: τη διεθνή κατακραυγή εναντίον του για την προσπάθεια αποτροπής του δημοψηφίσματος, ενώ και απόσχιση να ψήφιζαν οι Καταλανοί δεν σημαίνει ντε και καλά ανεξάρτητο κράτος. Το πολύ-πολύ περισσότερα προνόμια της αυτόνομης περιφέρειας.


Πάντα στους μικρούς τα βάρη. Οι φτωχοί πληρώνουν τους φόρους, οι μικρές ομάδες τα επεισόδια. Τη βία για την αποτροπή του δημοψηφίσματος στην Καταλονία δεν την πλήρωσε η Μπαρτσελόνα, αλλά ο Ολυμπιακός στην έδρα του από τον Ατρόμητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: