28/9/17

ΣυέΝΔριο

Νομική αλλαγή φύλου με μια απλή δήλωση. Επιτέλους η Ντόρα που, κατά δήλωσή της, φοράει παντελόνια θα μπορέσει να πάει στο Άγιον Όρος.

Πάντως θα πιάσουν τόπο κάποιες κατά καιρούς γραμματικά ελεγχόμενες δηλώσεις μας, όπως: «Μητσάρα, είσαι πολύ μεγάλη πουτάνα» ή «Τι τραβάμε κι εμείς οι χορεύτριες» ή «Μάρω, πες μου γιατί γίνεται αυτό, ρε πούστη;»

Ο Γεωργιάδης, ο Πλεύρης και ο Βορίδης θα μπορέσουν επιτέλους να κάνουν πρώτοι-πρώτοι αλλαγή φύλλου συκής ότι δεν είναι χιτλερικοί. 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Μετά τον Σαμαρά, τον Μεϊμαράκη, τον Επίτιμο, τον Βενιζέλο. τη ΔΗΜΑΡ και τον Αλαφούζο, ο Τσίπρας έφαγε και τον Σόιμπλε, ίδια μέρα με τον Κούγια. Είναι επικίνδυνος. Ως πρωθυπουργός της Ελλάδας έφαγε και Ολάντ και Χίλαρι και Κάμερον και Βαρουφάκη και Χάσι. (Ο προπονητής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, ως γνωστόν είναι θεσμικός παράγων) Τώρα ο Τσίπρας παράγγειλε ένα μεζεδάκι Χρυσόγονο και ποιος ξέρει τι έχει όρεξη να φάει ακόμα.

Ως πρόεδρος της Γερμανικής βουλής ο Σόιμπλε, με τη λύσσα να κανονίζει τα πάντα στην Ευρώπη, είναι ικανός να φτιάξει ευρωπαϊκή επιτροπή με τους προέδρους όλων των μελών της ΕΕ για ν’ αποφασίζει. Μπορεί να φτιάξει και ΓιούροΒουλ, κανείς δεν ξέρει τι άλλο παλαβό θα σκαρφιστεί να κάνει.

Εξωκοινοβουλευτικό υπουργό Οικονομικών σκέφτεται να βάλει η Μέρκελ. Μάλλον τον Μπένι Βενιζέλο.

Δενδροφύτευση στις Σκουριές ετοιμάζει ο Σκάι. (φέικγιου)

Μεγάλη ανησυχία του Κούλη. Αν πέσουν κι άλλο τα δελτία ειδήσεων του Σκάι και του Σταρ, μάλλον οι τηλεθεατές τους άρχισαν να σκέφτονται.

Ο Κούλης σέρνει τη ΝΔ σε έκτακτο συνέδριο τον Δεκέμβριο. Πού θα κρυφτεί όμως αν ο Τσίπρας βρει ευκαιρία για πλάκα και δηλώσει ένα «Σκέφτομαι να προκηρύξω πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα τον Δεκέμβριο»;

Έχουμε έναν τύπο που βαπτίστηκε Σπυρίδων-Αντώνιος και αναγόρευσε τον εαυτό του στο θεϊκό αξίωμα του ΑδΌνειδος; Πώς να τον λέμε; Σπύρο ή Αντώνη; Σπυραντώνη ; Όχι. Πιο ταιριαστό είναι να τον λέμε Αντωνόσπυρο.

Προώρες εκλογές ζητούσε επίμονα Κούλης, πρόωρο συνέδριο κονόμησε.

Μια αισιοδοξία με βαράει αλύπητα και πατόκορφα τελευταία, απ’ όταν έμαθα ότι αυξήθηκε κατά 8% παγκοσμίως ο αριθμός των εκατομμυριούχων κι έφτασε στον αριθμό των 16,5 εκατομμυρίων ανθρώπων. Μόνο πέρσι έγιναν εκατομμυριούχοι 1,15 εκατομμύρια. Αν αυτό δεν οφείλεται στον πληθωρισμό και δεν είναι όλοι οι καινούργιοι Κινέζοι, είμαι σίγουρος ότι έρχεται σιγά-σιγά και η δική μου ώρα. Ναι, θα είμαι κι εγώ εκατομμυριούχος (όχι φυσικά με κατοχικές δραχμές) σε περίπου σε 500 χρόνια. Υπομονή έχω. Λεφτά δεν έχω.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Μετά τη Γιουβέντους άρχισε ν’ ανησυχεί και η Μπαρτσελόνα για την επερχόμενη αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό.

  
  • Όταν όλα τα οικονομικά στοιχεία της Ελλάδας πηγαίνουν καλά και το παραδέχονται και οι κακοί τύποις δανειστές.
  • Όταν στη μέση της κυβερνητικής θητείας κλείνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και για δημοσκόπηση του απίθανου Μητσοτακικού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
  • Όταν οι υπουργοί αρχίζουν να καταλαμβάνουν τα υπουργεία τους και να παράγουν έργο.
  • Όταν η ΝΔ έχει φάει και εσωκομματικά γιαούρτια για την αριστεία της και πόρτα στη λογική της για άμεσες πρόωρες εκλογές και όλη η αντιπολίτευση που σέρνει πίσω της ξεφτιλίζεται για την κοινή γραμμή καταψήφισης νομοσχεδίων με τα οποία συμφωνεί, αλλά δεν συμφωνεί ο Καμμένος.
  • Όταν ο Γεωργιάδης τρώει πορτοπαράθυρα και τα μούτρα του για τα fake news που πλασάρει.
  • Όταν οι εξεταστικές επιτροπές πλησιάζουν να κρεμάσουν στα μανταλάκια γνωστούς πρώην υπουργούς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για κατασπατάληση, ίσως και διασπάθιση δημοσίου χρήματος.
  • Όταν ανοίγουν ιδιωτικά ΜΜΕ φιλοκυβερνητικά.
  • Κάτω (ή πάνω) από τέτοιες συνθήκες δεν είναι εύστοχο να την κοπανάς από τον ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά να φτιάξεις δικό σου κόμμα. Ρώτα και τον Λαφαζάνη. Δεν θα είναι μαγαζί (χρυσο)γωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: