12/9/17

ΑΕΚ Σαλαμίνος

Σαρωνικέ μου, να μπορούσα στον πάτο σου να 'χα εγώ βενζινάδικο.
Πού βρισκόταν ο Φλαμπουράρης την ώρα που βυθιζόταν η Αγία Ζώνη ΙΙ στη Σαλαμίνα; Γιατί ακόμα δεν έχει διαψεύσει ότι δεν βρισκόταν στη γέφυρα του πλοίου ή σε κάποια άλλη γέφυρα;

Τίνος ήταν το πλοίο που βυθίστηκε στη Σαλαμίνα; Σίγουρα όχι τω Μπερσών, ούτε του Θεμιστοκλή, εκτός βέβαια αν ήταν πρόγονος του συγκεκριμένου Αλαφούζου, ονόματα δε λέμε. Όμως σύμφωνα με τη σιωπή των ΜΜΕ μάλλον το σαπάκι ήταν κάποιου Έλληνα πατριώτη επιχειρηματία από αυτούς που κονομάνε στο τσάμπα του στιλ: “Δεν πληρώνω και να με σέβεσαι”.

Μήπως δεν ήταν του Μελισσανίδη, απλώς ο άνθρωπος βρήκε πετρέλαιο στη Σαλαμίνα; Είπαν ότι με το γήπεδο της ΑΕΚ θέλει να βάλει χέρι στο Άλσος Νέας Φιλαδελφείας, αλλά καταστρέφει τον Σαρωνικό ένεκα Ολυμπιακού Πειραιώς. 

Ποίος ο Σαλαμινοφάγος, λοιπόν; Αθλητικός συντάκτης διώκεται επειδή υπογράφει άρθρο με υπονοούμενο: “Σαρωνική νίκη της ΑΕΚ”.

Κάτοικοι και μαγαζάτορες παραλίων της της Σαλαμίνας που γέμισαν μαζούτ ζητούν αποζημίωση. Το αρμόδιο τμήμα της ΝΔ -χωρίς να δείχνει το ένοχο- απαιτεί να δοθούν στους καταστηματάρχες, αλλά και στους κατοίκους της καταστροφής δωρεάν διαρκή εισιτήρια της ΠΑΕ ΑΕΚ. 

Ο Μαρινάκης σε μια καθησυχαστική τους κίνηση ζητά για το γήπεδο της ΑΕΚ ν΄  ανεγερθεί  στη Σαλαμίνα.

Από ΤΑ ΝΕΑ: “Το πλοίο που βυθίστηκε στη Σαλαμίνα ήταν η Αγία Ζώνη ΙΙ του Άι Νικόλα, αλλά το πετρέλαιο που χύθηκε στη θάλασσα ήταν του Βαρδινογιάννη που θέλει ξανά ΠΑΟ. Μετά και από αυτή την αποκάλυψη είναι απορίας άξιον που ακόμα δεν παραιτήθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού για την οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού.” 

Διακόπτουμε για έκτακτο: Πολλά ερωτήματα για το μετεκλογικό σκηνικό στη Γερμανία. Κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι ο Σόιμπλε θα κρατήσει τη Μέρκελ στη θέση του καγκελάριου, αξίωμα αμέσως κάτω από αυτό του υπουργού Οικονομικών.

106 φοιτητές και φοιτήτριες του πανεπιστημίου Πατρών πιαστήκανε έχοντας αντιγράψει την ίδια εργασία. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ζητά να μην τιμωρηθούν, το λάθος ήταν δικό της. Ομολογουμένως η παράταξη αυτή κοιτάζει μπρος. Κάνει πράξη τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Τα παιδιά της σπουδάζουν πληρώνοντας καθηγητές και σύγχρονα συστήματα για να περνούν αναίμακτα κάποια μαθήματα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: