12/9/17

Ελντοράντο τσάμπα Γκολντ

Η Εldorado (τσάμπα) Gold μπορεί να κάνει πλούσιους μόνο συστημικούς πολιτικάντηδες και δημοσιογράφους-εκδότες (ασαφή τα όρια) των οποίων είναι χορηγός.

Η Ελντοράντο είναι ελληνικός χρυσός στη σιωπή για τις λεηλασίες και άλλες ατασθαλίες που κάνει και οι γκόλντεν μπόις οφείλουν να μη βάζουν γλώσσα μέσα όταν η “μαμά” κινδυνεύει.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση είναι υπέρ της Ελντοράντο Γκολντ, αλλά η κυβέρνηση (για την ώρα) βάζει γκολ, αφού καμία δημοσκόπηση δεν βγήκε στη δημοσιότητα με τον ισχυρισμό ότι ο ελληνικός λαός θέλει να συνεχιστεί αυτό που γίνεται στη Χαλκιδική και θα συνεχιστεί στη Θράκη και όπου αλλού μυρίζονται κάποιοι χρυσάφι. 

Από χρυσό τα κονομήσαμε όλοι οι Έλληνες, μόνο που ο χρυσός δεν τρώγεται παρά μόνο κατακέφαλα, ρώτα και τον Μίδα. Από τη Χρυσή Αυγή και τον Τέρη Χρυσό φτάσαμε στον Ελληνικό Χρυσό Καναδά.

Ελ Ντόρα Γκολντ το 2012 όταν η κόρη του μακαρίτη ήταν πρόεδρος κόμματος.
«Η Δημοκρατική Συμμαχία διαφωνεί με την επέκταση της μεταλλευτικής δραστηριότητας στη θέση “Σκουριές” (όρος “Κάκκαβος”), όπου θα εφαρμοστεί η μέθοδος της επιφανειακής εξόρυξης, με συνέπεια το παρθένο δάσος της περιοχής –το οποίο αποτελεί συνέχεια δασικής ζώνης, ενταγμένης στο πρόγραμμα “NATURA”– να υποστεί ανυπολόγιστη καταστροφή (κυρίως λόγω εκτεταμένης αποψίλωσης), τόσο λόγω της διάνοιξης κρατήρα, διαμέτρου μεγαλύτερης από χίλια μέτρα, όσο και της διάνοιξης δρόμων μεγάλου εύρους για την κίνηση υπερμεγέθων φορτηγών, αλλά και εξαιτίας της αναγκαίας υπερκατανάλωσης νερού, που θα επηρεάσει σημαντικά την επάρκεια υδροδότησης πέντε αστικών περιοχών (Μεγάλης Παναγίας, Ιερισσού, Νέων Ρόδων, Αμμουλιανής και Ουρανούπολης)», έγραφαν στην επιστολή τους τα στελέχη της κ. Μπακογιάννη, υποψήφιοι βουλευτές στην περιοχή.


Οι σημερινές δραστηριότητες της χρυσής εταιρείας δε θα ανασταλούν, όπως δεν έχουν ανασταλεί πολλές άλλες φορές στο παρελθόν, απλώς ματαιώνονται οι αυριανές που ετοίμαζε, οπότε σωστά ελέγχεται ως ανακριβής η πληροφορία ότι οι 1.200 εργαζόμενοι που καταστρέφουν τη Χαλκιδική θα προσληφθούν στον Σκάι και στο Πρώτο Πθέμα.  

Όμως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ της επιμένουν: “Εντάξει, εμείς διώξαμε τις μεγάλες βιομηχανίες τροφίμων και ποτών. Δεν κάναμε τίποτα όταν επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου έκλεινε η μία βιομηχανία μετά την άλλη και όταν κάποιοι έκλειναν τη Βιομηχανία Ζάχαρης ή όταν μεταφέρονταν οι παραγωγικές δραστηριότητες και η βιομηχανία της 3Ε σε άλλα σημεία του πλανήτη. Κάναμε την πάπια όταν έκλειναν τα συνεταιριστικά εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα, αλλά δεν διώξαμε την Ελντοράντο τσάμπα Γκολντ. Και όταν ΔΕΝ θα τη διώξει ούτε ο Τσίπρας θα τον βρίζουμε γι' αυτό.

Τα παραπάνω δεν αποτελούν τίποτα παράξενο, αφού ζούμε σε μια χώρα όπου όταν ξεκινά η σχολική χρονιά θεωρείται είδηση ότι τα σχολεία, εκτός από μαθητές, έχουν και καθηγητές και βιβλία. Επίσης είμαστε χώρα όπου μετά την τρίτη ποδοσφαιρική αγωνιστική πρώτης κατηγορίας ο Παναθηναϊκός έχει μηδέν βαθμούς. Πλούσιοι παράγοντες φτωχή ομάδα. Πλούσιοι συστημικοί πολιτικοί φτωχοί ψηφοφόροι.

Τίτλος που ήρθε δεύτερος στην ανάρτηση: “Ελληνικός Χρυσός Καναδά”.

Μη μας πουν κακούς άθρωπες, με τις ευχές μας χρυσή μας εταιρεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια: