1/8/17

Βενεζουελλάς Ελλήνων Eastιανών

 Τι βλακείες λένε για τη Βενεζουέλα; Στις εκλογές για την εθνοσυνέλευση η πιο σημαντική πολιτικά δολοφονία ήταν εκείνη υποψήφιου του Μαδούρο. Ποιος την έκανε; Η αστυνομία του Μαδούρο;

Πάντως εγώ αν ψήφιζα στη Βενεζουέλα θα ψήφιζα Τσίπρα. Ναι, ρε. Τι να πω, αφού η ενωμένη αντιπολίτευση θέλει να με πείσει ότι στην Ελλάδα ψηφίζω Μαδούρο.

Έλα στα Πάγκαλά σου
Κάποιος προστατεύει φοροκλέφτες που βρίσκονται σε διεθνείς λίστες, παραχωρεί άσυλο σε τραπεζικούς που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, βγάζει από τη φυλακή εμπόρους ναρκωτικών, παλεύει να μην πληρώσουν στο κράτος μία οι καναλάρχες που εκπέμπουν χωρίς άδεια. Αυτή η δεξιά δεν έχει νόημα να πάρει την κυβέρνηση στην Ελλάδα. Σε άλλες χώρες ίσως.

Και ο μαλάκας ο Αθανασίου τα ρίχνει στον Παπούλια για την απελευθέρωση εμπόρων ναρκωτικών που έγιναν κατ' εντολήν του ιδίου. Τρέλα.

Μητσοτάκης: Να μπουν ιδιώτες επιχειρηματίες στα ΑΕΙ, γιατί κάποιος πρέπει ν' αναλαμβάνει το κέρδος. Το δημόσιο μέσω του κράτους αναλαμβάνει μόνο το κόστος και την πιθανή ζημία.

Δύο χρόνια φυλάκιση “έφαγε” από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθήνας ο πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος για τις οποίες είχε οδηγηθεί στο εδώλιο. Έφεση άσκησε η Κομισιόν και ζητά να  μεταφερθεί η δίκη στις Βρυξέλλες για μεγαλύτερη αντικειμενικότητα.
 
Όταν η καρδιά χτυπάει δεξιά.
A(x)ριστεία


Αμ, όσο και να κοπεί η δική του σύνταξη πάλι υψηλότατη θα είναι, άσε που έχει τόσα λεφτά που δεν τη χρειάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: