9/8/17

Γαβρόπουλος φαντάρος

Λόγω Δεκαπενταύγουστου, εκτός από τις πινακίδες αυτοκινήτων, επιστρέφεται και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.  Φυσικά μετά την πληρωμή του αντίστοιχου προστίμου.

Οι Ελληναράδες της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι χιτλερικοί πιστεύουν ότι επί Χούντας ο Γαβρόγλου με το τουρκικό επώνυμο όταν σπούδαζε στο εξωτερικό και ήταν Τούρκος υπήκοος έπρεπε να υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό. Ενδιαφέρον. Μετά, όταν ήρθε στην Ελλάδα και μπορούσε να πληρώσει τη θητεία του έπρεπε να πει, “Όχι, εγώ είμαι τόσο μαλάκας που θα υπηρετήσω”. Ναι, έτσι θα κάναν αυτοί οι ελληναράδες που δεν υπηρέτησαν τη στρατιωτική τους θητεία σε γραφεία της Αθήνας.

Πώς γλύτωσαν το στρατό Σαμαράς και Βενιζέλος.

Πώς έπρεπε να πολιτογραφηθεί στην Ελλάδα ο Γαβρόγλου; Ολυμπιακούλης ή Ολυμπιακίδης;

Α ρε, Γαβρόγλου, τι σου 'μελλε να πάθεις. Η εαρινή σύναξις των αριστειοφυλάκων. Κάποιος που ανήκει στην αριστεία είναι αρίστος. Λεβεντόπαιδο Αρίστο / μπες στο μαγαζί και κλείσ' το. Αριστεία και ξερό ψωμί για τους άλλους. 

Τι σχέση έχουν οι πινακίδες αυτοκινήτων με τη θρησκεία κι επιστρέφονται (μετά την πληρωμή του προστίμου) ενόψει 15Αύγουστου;


Το τελευταίο χτύπημα εξηγεί γιατί έχουν εδώ και τόσο καιρό στρατό στο Παρίσι: για να σκοτώνονται στρατιώτες. Τι πιο φυσιολογικό;

Την υγειά μας να 'χουμε. Πώς το είπαμε το νοσοκομείο; Ερρίκος Γδυνάν;



Δεν υπάρχουν σχόλια: