5/7/17

Δικαιοξύνει πληγές

Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έκρινε ομόφωνα ότι δεν υποχρεούνται να δέχονται πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα οι δικηγόροι. Συμφωνούμε, γιατί προσωπικά δεδομένα τους είναι οι εισπράξεις τους.

Ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι όσους μήνες και να σ' έχει απλήρωτο το αφεντικό σου δεν κάνει ζημιά στους όρους εργασίας, άρα έχει δίκιο τ' αφεντικό κι εσύ οφείλεις να συνεχίζεις να δουλεύεις τσάμπα. Γιατί να μη φτιάξει νόμο η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (Δημοκρατική Συμπαράσταση) που να μετατρέπει με βούλα την καταβολή μισθού προαιρετική;

Προτείνουμε να ξεκινήσει πολύμηνη καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων στους αρεοπαγίτες, αφού δεν τρέχει τίποτα.

Γιατί δεν θα με παραξενέψει ομόφωνη απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας που θα βγάζει αντισυνταγματικό το αποτέλεσμα των τελευταίων βουλευτικών (γενικών) εκλογών;

Οποιαδήποτε απεργία στον ιδιωτικό τομέα σίγουρα κάνει ζημιά στην επιχειρηματικότητα, δηλαδή στο δημόσιο συμφέρον, υπονομεύει την πορεία προς το μέλλον, άρα πρέπει διά νόμου ν' απαγορευτεί άπαξ διά παντός.

Ως γνωστόν βγηκε αντισυνταγματική η επιμονή του υπουργείου Οικονομικών να μαζέψει λεφτά από τους παλιούς φοροκλέφτες των λιστών.

Την κάναμε λαχείο με τη Δικαιοσύνη, που από τυφλή έγινε μονόφθαλμη και βλέπει μόνο με το δεξί μάτι. Φταίγαν λοιπόν οι αρχαίοι Αθηναίοι που όριζαν δικαστές μετά από κλήρωση; Αλλά κι αυτό να κάνουμε θα πάρει τη δουλειά ΟΠΑΠατζής Μελισσανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: