3/7/17

Το ΠΑΣΟΚ επι(σ)τρέφει

Κοίτα ποιος μιλάει
''Ε, ναι, λοιπόν, επιστρέψαμε'', βροντοφώναξε η Φόβοι Γεννηματά, (που δυστυχώς επαληθεύτηκαν) ''Ε, ναι, λοιπόν, σε πιστέψαμε'', απάντησαν οι ακροατές της με τρία κόμματα, σε μία τελεία.

Πράγματι, σκοτώνουν το ΠΑΣΟΚ αφού άλλαξαν τον ΑΦΜ του για να μην πληρώσουν ποτέ τα δάνειά του και τα λοιπά χρέη σε όποιον μιλάει ελληνικά. Σε όποιον μιλάει γερμανικά θα αποπληρώσουν αφού ξανατρουπώσουν σε κυβέρνηση, ακόμα και με πρωθυπουργό Στουρνάρα και υπουργό Πολιτισμού ή  Παιδείας τον Nikos Mastorakis.

H Φώφη για ποιον ακριβώς λόγο απαιτεί εκλογές; Για να είναι ο Κούλης πρωθυπουργός; Μπα!...

Χορικόν Ορνίθων: “Αν δεν φύγει αμέσως ο Τσίπρας και η κυβέρνησή του θα πυροδοτηθεί για την Τουρκία διεκδίκηση και του θησαυρού του Αλί πασά”.

Ναι και η Γερμανία δεν θ' αναγνωρίσει την ήττα της στο Β' παγκόσμιο Πόλεμο και θα διεκδικήσει πίσω τις πολεμικές επανορθώσεις και αποζημιώσεις που κατέβαλε σε θύματα και συγγενείς τους.

Νέα υπόσχεση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιπών αντιπολιτευτικών ευρωδυνάμεων: “Ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (άντρες ή γυναίκες) που θα δηλώσουν σε δημοσκοπήσεις υπέρ ττης αντιπολιτεύσεώς μας κερδίζουν μια βραδιά ακατάσχετου sex με τη Μέρκελ ή τον Ντάισελμπλουμ". (Ο δεύτερος προσφορά μόνο για άντρες)

Αν μας ψηφίσετε θα έχετε 20% αύξηση μισθού με φυσικά την καταβολή του προαιρετική.

Ο Κούλης από το βήμα της Βουλής περηφανεύτηκε που από τις λίστες δεν εισπράχτηκαν μεγάλα ποσά. Σε ποιους περηφανεύτηκε; Σε αυτούς που δεν ήθελαν επί ΝΔ-ΠΑΣΟΚ την παραλαβή των λιστών; Δηλαδή αυτά τα κόμματα που δεν παραλάμβαναν τις λίστες θα εισέπρατταν περισσότερα;

Πέθανε ο πατήρ Κυριακού, συλλυπητήρια στη Χολή Δημοσιογραφίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: