27/6/17

Σκουπίδι από τον κάδο σου κι ας είναι ως την Πέμπτη

Σκουπίδια πολιτικός θησαυρός
Θα σωθούμε μόνο αν απεργήσει ο καύσωνας και στη θέση του απεργοσπάστες βροχές και καταιγίδες καθαρίσουν το πολιτικό έστω τοπίο.

Κάτι δε μου βγαίνει με τη στάση της (Ν)ΔΑΚΕ στην ΠΟΕ-ΟΤΑ. Ο Κούλης ζήτησε την απόλυση -με τη λήξη- όλων των συμβασιούχων στην καθαριότητα και την παράδοσή της σε ιδιώτες. Οι συνδικαλιστές της ΝΔ όμως (ΔΑΚΕ) ψήφισαν -αρκούσε το λευκό- συνέχιση της απεργίας για μονιμοποίηση όλων, ενώ πριν είχαν τεθεί κατά της απεργίας.

Ή διαφωνούν με τον πρόεδρό τους Κούλη ή βάζουν πλάτη στη συνέχιση της απεργίας, άντε μέχρι την Πέμπτη, “όταν θα σπάσει”,  με σκοπό άγραν ψήφων από τη δυσαρέσκεια του κόσμου αδιαφορώντας για τη δημόσια υγεία, ενώ ξέρουν ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει η αντισυνταγματική άρπα κόλα “διόρισέ τους όλους”, κάτι που θα καταπέσει με την πρώτη προσφυγή.

Όταν είχαμε πρόσφυγες στη μακρινή Ειδομένη, σε ένα μέρος της περιφέρειας είχαμε βόμβα για τη δημόσια υγεία και τη δεξιά. Τώρα με τόσους λόφους σκουπιδιών σε κάθε γειτονιά και καύσωνα δεν τρέχει τίποτα. Και τη Δεξιά δεν την ενδιαφέρει η μονιμοποίηση όλων, το αντίθετο μάλιστα, αλλά βαράτε βιολιτζήδες. Ε, ρε, γλέντια!...

Art Trash

Μυαλό κουκούτσι ΚΚΕ ΛΑΕ μαζί με τη ΝΔ, για την πτώση της κυβέρνησης, κατάχρηση εμπιστοσύνης και ο καθένας με τους δικούς του δυσδιάκριτους, σχεδόν απροσδιόριστους, σκοπούς. 
  • Το ΚΚΕ “γιατί έτσι κάνουμε και παραμένουμε εμείς, οι εταιρείες μας και ο μικρόκοσμός μας. 
  • Η ΛΑΕ “γιατί έτσι θα έρθει η επανάσταση, αλλά και να μην έρθει νευριάζουμε τον Τσίπρα”. 

Σημείωση: Η ¨ομόφωνη” απόφαση πάρθηκε έτσι με υποχώρηση των άλλων δυνάμεων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ για να μην τρωθεί το κύριος του συνδικαλιστικού φορέα, αν και κατά τη γνώμη μας το κύρος του ίδιου του συνδικαλισμού ως συνιστώσας του δημοκρατικού πολιτεύματος γίνεται σιγά-σιγά κουρέλι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: