20/6/17

Μένουμε αΠαραίτητοι

(Καψο)Καλύβας: “Αν δεν διαπράττονταν δολοφονίες δεν θα είχε συλληφθεί κανείς δολοφόνος”.

Να χαίρονται τη συγκέντρωσή τους. Το φιλικό τους τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων τους κολάκευσε από άποψη "εγκυρότητας", αλλά τους έκανε νοικοκύρηδες, ότι κατάφεραν στην Ελλάδα τα πράγματα να είναι ασταθή στην κόψη του ξυραφιού.


Τελικά μαζεύτηκαν, ομολογουμένως απρόσμενα, στο Σύνταγμα πάνω από 2.000 Παρηττηθείτε. Η κυβέρνηση ακόμα δεν παραιτήθηκε.


Στους συγκεντρωθέντες συμπεριλαμβάνονται και όλοι οι επισκέπτες του Μουσείου της Ακρόπολης, που παραμένει ανοιχτό και με δωρεάν είσοδο.
Αυτή η προσφορά έφερε άλλες 400 Παραιτηθείτσες στη συγκέντρωση
Η χαρά είναι κοινωνικό αγαθό. Θέλουμε κάθε βδομάδα μια συγκέντρωση #Παραιτηθείτε. και όχι μόνο στο Σύνταγμα. Όχι μόνο στην Αθήνα. Όχι μόνο στην Ελλάδα. Οι #Παραιτηθείτε ανήκουν σ' όλο τον Πλανήτη. Είναι μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής αφορολόγητης κληρονομιάς.


Παρά την επιτυχία τους και όλα τα ΜΜΕ υπέρ τους οι #Παραιτηθείτε δεν πλησίασαν καν το αντίστοιχο ιστορικό ρεκόρ που δίνει η παρακάτω εικόνα:


Αθλητικά: Το “Unfollow”  ένθετο στα “Παραπολιτικά”. Ή πιο σωστά, παρακολουθεί τα “Παραπολιτικά”.

  • Παρά τη μεγαλειώδικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα η εθνική μας γυναικών δεν παραιτήθηκε, νίκησε το μεγαθήριο Ρωσία και προκρίθηκε στις 8 καλύτερες ομάδες του Γιουρομπάσκετ. 
  • Οι παραιτηθείτε καταγγέλλουν την απρόσμενη αυτή νίκη ως τέχνασμα της ΕΡΤ2 που μετέδωσε τον αγώνα "...και η εξέλιξη μειώνει στο μηδέν τον αντίκτυπο της συγκέντρωσης". 
  • Από την ΕΡΤ δόθηκε απάντηση: “Ακόμα κι αν έγινε κάτι τέτοιο είναι υπέρ σας, γιατί δεν θ' αντέχατε τον αντίκτυπο της συγκέντρωσής σας”.

Μα γιατί αυτός ο ποδοσφαιριστής Μπεργκ ήθελε να φύγει από την Ελλάδα; Πού θα έβρισκε καλύτερα;

Ο Μουρίνιο κατηγορείται για φοροδιαφυγή στην Ισπανία. Να δούμε τι άλλο ψέμα έχουμε ν' ακούσουμε για πετυχημένους επιχειρηματίες. 

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ
Από πού να ξεκινήσει το κούρεμα του δημόσιου χρέους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: