6/6/17

Καταρική Άνοιξη

Γράφαμε 4/12/2015: Η Ντόρα καταδικάζει τους Τζιχαδιστές, αλλά υποστηρίζει τους επενδυτές που τους χρηματοδότησαν από τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Η Ντόρα πάντα ήταν πιστή στο ΝαιΜενΑλλάχ.

Για όσους κατηγορούν την κυβέρνηση που δεν χαστουκίζει τους τύποις δανειστές: το Κατάρ, η πάμπλουτη χώρα με το μεγαλύτερο παγκοσμίως κατά κεφαλή εισόδημα, η πρώτη στο κόσμο στην εξαγωγή υγροποιημένου φυσικού αερίου και όμως αυτή η χώρα κινδυνεύει με οικονομική ασφυξία επειδή ανταγωνίζεται τη Σαουδική Αραβία και δε μπορεί να είναι εχθρικό έναντι του Ιράν, αφού μοιράζονται θαλάσσια ¨οικόπεδα” με πλούσια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ερωτώ: Γιατί ευχόμαστε και μας εύχονται “Καλή επιτυχία”; Υπάρχει κακή επιτυχία; Όχι, αλλά υπάρχουν κι άλλες καλές, εκτός της επιτυχίας.

Η ΝΔ καλεί την επόμενη Δευτέρα σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα μαθητές, γονείς και άλλους συγγενείς τους, επειδή τα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων θα είναι δύσκολα.
(κ)Όλοι στο Σύνταγμα

Ώρες-ώρες αναρωτιέμαι μήπως οι διεθνείς οργανισμοί φτιάχνονται για να γλυτώνουν κάποιοι φόρους.

Με κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ φτάσαμε στο σημείο η διεθνής ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού να απειλεί το ελληνικό τμήμα με αποβολή και να του απαγορεύει οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα. Τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι πρέπει να βγάλουμε τον Κούλη πρωθυπουργό για να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο εκείνων των κυβερνήσεων.

Μπόρα ήταν πέρασε”, λένε για τον καιρό στην Πειραιώς (όχι την τράπεζα) και “Παρένθεση ήταν θα έκλεινε”. 


Διαπράττουν προδοσία οι νέοι που φεύγουν στο εξωτερικό για τον Κώστα Καζάκο. Πόσω μάλλον όσοι έφευγαν από την Ελλάδα την περίοδο της Χούντας
.


ΜΙΑ
"Ψυχολογικά είμαι έτοιμη να υποδεχθώ το καλοκαίρι. Σωματικά είμαι είμαι σε ηλικία που δε φοβάμαι μη μείνω στο ράφι, ούτε στον τόπο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: