5/6/17

Ισλάμ, Αλέκου μ΄

Ας πει κάποιος σε όσους φοβούνται ισλαμικά χτυπήματα στην Ελλάδα ότι ο Μέγας Αλέξανδρος έφτασε τις κατακτήσεις του μέχρι το σημερινό Αφγανιστάν πριν την έλευση του Μωάμεθ στη Γη.

Τερεζ Αλα Μέι

Όσο περήφανα και να τιμούμε την ιστορία μας, αδέρφια, ποτέ, στον αιώνα τον άπατο, δεν ήμαστε αποικιοκράτες. Δεν μας έχουν καμία έχθρα. Και δεν μας ταυτίζουν με τους Βυζαντινούς (Ρωμαίους) που του έσφαζαν κι αυτοί εκτός από τους Σταυροφόρους. Τι να φοβόμαστε;

Τις ευγενείς χώρες της Ευρώπης τις χτυπούν πολίτες τους με μουσουλμανικό θρήσκευμα και όχι ξένοι. Οι Έλληνες μουσουλμάνοι όμως δεν έχουν καμιά διάθεση να ζήσουν σε κανένα ισλαμικό κράτος. Θα είχαν πάει μιλιούνια στην Τουρκία, όπως έκαναν οι ομόθρησκοί τους Βούλγαροι.

Πάντως, έτσι κι αλλιώς σε κανένα μέρος του λεκανοπέδιου Αττικής δεν θα κατάφερνε ποτέ ισλαμιστής να παραβιάσει λωρίδες ή ρεύμα κυκλοφορίας και να ρίξει το αυτοκίνητό του σε πεζούς. Από το πρώτο δευτερόλεπτο θα τον έχει φάει, χωρίς πρόθεση, ακόμα και νταλίκα στην Ομόνοια. Μόνο ο Έλληνας παραβιάζει ακίνδυνα τον ΚΟΚ στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα αν δεν είσαι μεθυσμένος δεν θα καταφέρεις ποτέ να πετύχεις αξιόλογο τροχαίο. Το πιθανότερο είναι να γίνεις ρεζίλι.

Φαντάσου να βγουν ισλαμιστές με μαχαίρια στο Πασαλιμάνι. Σε δέκα δευτερόλεπτα θα έχουν γίνει λωρίδες για διακόσμηση.

Λιτανεία έκαναν στη Φυλή οι χρυσαβγάδες για να δεήσει ο Θεός να φέρει ένα τρομοκρατικό χτύπημα ισλαμιστών στην Ελλάδα. Ο Θεός δεν έδωσε πολλή σημασία, γιατί έβλεπε ματς στη ΝΟΒΑ κι έστειλε από συνήθεια μια βροχή. 

Εγώ είμαι (και) λεβέντης, δεν φοβάμαι του ισλαμιστές, γιατί δεν περπατάω στο Λονδίνο ή στο Παρίσι, Μάντσεστερ, Βρυξέλλες κ.τ.λπ.

Για τη Θηρεσία Μαρία Μάιο, τα χτυπήματα τα οργανώνουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που μέρα με τη μέρα την καταποντίζουν στην αντιπολίτευση. Καλά να πάθει, γιατί παραβιάζει βασική δημοκρατική αρχή: πρόωρες εκλογές κάνω όχι όταν είμαι σίγουρος ότι θα τις κερδίσω, αλλά όταν είναι σίγουρο ότι δεν θα κερδίσει κανείς άλλος. Όταν όμως το επώνυμό σου είναι May, που εκτός από Μάιος, σημαίνει και μπορώ, μπορεί, ενδέχεται, ας, μακάρι να... Τρέχα γύρευε.

Αν είναι δυνατόν να ανησυχούν με την ισλαμική τρομοκρατία οι ηγέτες των πρώην αποικιοκρατικών αυτοκρατοριών. Πρέπει να σκεφτούν πολύ απλά. Είναι εύκολο για έναν, δύο τρεις φανατικούς θρησκευόμενους να νοικιάσουν ένα φορτηγάκι ή να πάρουν όπλα και ν'΄αρχίσουν να θερίζουν, ακόμα και με μαχαίρια. Άρα δεν θ' απαλλαγείς σύντομα από αυτούς. Πολύ απλά μην κυκλοφορείς πεζός.

Από την άλλη δώσε χρήμα στους μουσουλμάνους πολίτες σου, μην τους αποκλείεις από τη ζωή, άσ' τους να σπουδάσουν, να ανοίξουν επιχειρήσεις, Όσο τους σπρώχνεις στον κουβά τόσο θα σου έρχεται ο κουβάς στο ξερό σου το κεφάλι.

Στο Αφγανιστάν καλύτερα να άνοιγαν σχολεία, πανεπιστήμια, κινηματογράφους, βιβλιοθήκες, εργοστάσια μπλου-τζην και Κοκα-Κόλας, φτιάξε κι ένα εργοστάσιο αυτοκινήτων, δώσ' τους υποτροφίες να φύγουν και σε άλλες χώρες, φτιάξε τους γήπεδα ποδοσφαίρου, γυμναστήρια για μπάσκετ, στάδια για στίβο, τηλεοπτικά κανάλια, σερβάιβορ, όλα τα ριάλιτι, φτιάξε ωδεία, στείλε όλους τους ροκ και ποπ σταρ να κάνουν συναυλίες... Σε τέτοιο κλίμα ποιος θα σκεφτεί να πάει να κάνει χτύπημα αυτοκτονίας και μετά να τον μαζεύουνε με το κουταλάκι; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: