28/6/17

Όλοι τα σκουπίδια έξω τώρα

ΣυΝΔικαλιστικά σκουπί(Ν)Δια (Ν)ΔΑΚΕ.

Εγώ καταλαβαίνω τους συΝΔικαλιστές της ΔΑΚΕ. Λένε, "Παραδόξως μας δέχεται ο Τσίπρας στο Μαξίμου και μετά θα πάμε να σταματήσουμε την απεργία να λέει ο κόσμος ότι χάρη σ' αυτόν γλύτωσαν από τα σκουπίδια; Ας την κρατήσουμε δυο μέρες ακόμα κι ας μην τη θέλαμε κι ας θέλει ο πρόεδρός μας Κούλης την απόλυση όλων των συμβασιούχων. Σε δέκα κάδους από τώρα δεν θα το θυμάται κανείς". 

ΝΔ: ''Το μόνο που δεν είπε ο Τζανακόπουλος είναι ότι και για τον καύσωνα φταίει η ΝΔ''.
-Φυσικά και φταίει η ΝΔ, γιατί χωρίς λόφους σκουπιδιών θα τον καταφέρναμε.

Μία έξω απ' το σπίτι βλέπω συνέχεια σκουπίδια, μία μέσα στο σπίτι βλέπω συνέχεια τηλεοπτικά σκουπίδια. 

Πετάω τα σκουπίδια έξω από τους κάδους όπως πάντα, αλλά σε παρακαλάω, δεν είμαι παρτάκιας, έχω υψηλή κοινωνική συνείδηση. Αν όλοι μας δεν πετούσαμε αυτές τις μέρες της απεργίας σκουπίδια, τότε δεν θα κατάφερναν τίποτα οι απεργοί. Και δεν το κάνω μόνο γι' αυτούς, αλλά και για τον κόσμο όλο, διότι, λέγω, εφόσον ικανοποιηθούν τα αιτήματα των συμβασιούχων θα έχουμε πιο καθαρή πόλη, με λιγότερο κόστος.

Συνταγματικά για το Συμβούλιο της Επικρατείας τα μνημόνια, σύμφωνες με το σύνταγμα οι μειώσεις συντάξεων άλλων, αντισυνταγματικές οι μειώσεις των δικών τους συντάξεων δικαστικών, συνταγματικά ο ΕΝΦΙΑ, αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες, συνταγματικό το κλείσιμο της ΕΡΤ, αντισυνταγματική η πάταξη της φοροδιαφυγής. Επόμενη απόφαση θα είναι για τη συνταγματικότητα της Χρυσής Αυγής. 

  • Η Τρόικα ζητούσε να παραγράφεται η φοροδιαφυγή στα τρία χρόνια στην Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη είναι και παραμένει στα πέντε. Δεν τα κατάφερε.
  • Ο Θεοχάρης προσπάθησε να γίνεται η παραγραφή στα πέντε χρόνια χωρίς παρατάσεις. Ούτε αυτός τα κατάφερε.  
  • Τελικά το Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν ο νικητής. Κατάφερε, έστω μετά τα πέντε χρόνια να παραγράφεται η φοροδιαφυγή, ειδικά μελών διεθνών λιστών που τιμούν τη χώρα μας, καλών πελατών αδέκαρων, συγνώμη, αδίκαστων, όχι, αδέκαστων δικαστών και εισαγγελέων.


    Α ναι, ο Κούλης έμμεσα κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των χρυσαβγάδων. Αυτοί όμως τον ευχαρίστησαν και του τη χάλασαν. Ετοιμάζει τη δίκη της Αριστεράς. Θα τον ευχαριστήσουν κι αυτοί και να δούμε από πού θα φύγει.

    Πότε, ρε;


    Παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών και στην Αστυνομία διαγωνίζονται γράφοντας έκθεση για την αποταμίευση.


    Δεν υπάρχουν σχόλια: