27/6/17

Μόνιμα και σταθερά σκουπίδια για όλους

Πολλά χρόνια δουλεύουν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου που μια ζωή ανανεώνονται. Υπάρχει σύνταξη συμβασιούχου; Σύνταξη παρατασιούχου;

-Είστε με την ΠΟΕ-ΟΤΑ ή την ΠΟΠ-ΟΤΑ; 
-Έχετε κάτι σε ΡΟΚ-ΟΤΑ;

Ναι; Η καθαριότητα να περάσει σε ιδιώτες; Δηλαδή δεν τα μαζεύουν καλά τα σκουπίδια οι υπάλληλοι των δήμων; Μόνο όταν οι εργαζόμενοι έχουν απεργία δεν τα μαζεύουν. Με ιδιώτες θα απαγορεύεται η απεργία; Γιατί να μην απαγορευτεί από τώρα μη μπλέκουμε; Μήπως οι δημοτικοί υπάλληλοι πέφτουν πιο ακριβοί και με ιδιώτες η καθαριότητα θα είναι πιο φτηνή; Βεβαίως θα είναι πιο φτηνή, αλλά όχι από οικονομικής απόψεως. Ρωτήστε το Νοσοκομείο Καλαμάτας πόσα γλύτωσε προσλαμβάνοντας καθαρίστριες.

Χθες στη Βουλή ΝΔ και χρυσαβγάδες υπερασπίστηκαν με όνομα τον Μαρινάκη για το NOOR1 και τους επτά -μέχρι στιγμής- νεκρούς μάρτυρες. Οι τύποι χρησιμοποιούσαν ως έγκυρη επιβεβαίωση γεγονότων ό,τι ισχυρίζεται ο ισοβίτης έμπορος ναρκωτικών. Αλήθεια, για το ΠΑΣΟΚ πόσο έξυπνο ήταν να μπλέξει κι αυτό στη βρώμα;

Μήτσο, δεν ξέρουμε πόσα λεφτά διαθέτουν οι πλούσιοι των κοσμικών σελίδων. Μπορούμε μόνο να το υποπτευόμαστε όταν αγοράζουν ΜΜΕ όπως το ΔΟΛ που μπαίνουν μέσα εκατομμύρια κάθε μέρα, αλλά δεν τους πειράζει, αφού τα χρειάζονται για να ρίξουν την κυβέρνηση Τσίπρα, σύμφωνα με ομολογίες τους. Από εκεί υποπτευόμαστε τι έχουν να λαμβάνουν με κυβέρνηση Κούλη-Φώφης.

Μια και είμαστε στα κοσμικά, ο Σημίτης είπε για τον Κούλη ότι είναι εξαιρετικό παιδί και η Φώφη, όπως πάντα, όταν ακούει καλά από δικούς της για τον Κούλη απαντά ορμώντας στον πρωθυπουργό: “Ο Τσίπρας θα ηττηθεί με εκκωφαντικό τρόπο”. Ναι, χρυσή μου, αλλά ποιος θα νικήσει είναι το θέμα. Σημείωση: εκκωφαντικοί είναι κάποιοι ήχοι χωρίς τρόπους. 

Όμως γιατί πετάγεται η Φώφη; Ο Σημίτης λέει την αλήθεια του ΠΑΣΟΚ: θέλουμε πρωθυπουργό τον Κούλη. Ώρες είναι ν' αρχίζει να ζητά η Φώφη να γίνει και πρωθυπουργός.

Όχι Κούλη, δεν υπάρχει λιποφαές.


  • Φυσικά τυχαία βρίσκονταν παρατεταγμένες οι μπάλες άχυρα τις βλέπει ο Κούλης και λέει, “Γιατί να μην κάνω μια ανάλυση για το πώς οι πλούσιοι δεν θα πληρώνουν φόρους; Καθίστε στην τροφή σας, παρακαλώ.
  • ”Καλώς το παλικάρι. Σύρε και φέρε μια μπάλα άχυρα να κάτσεις. 
  • Έδειξε ότι ξέρει να μοιράζει όχι μόνο δύο, αλλά πολλών γαϊδάρων άχυρα. 
  • Δεν είμαστε αχυράνθρωποι του Σόιμπλε και της Λαγκάρντ.
  • Απ' το σαλόνι στο αλώνι.
  • Για όποιον διαφωνεί: Δυο Σκάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: