24/6/17

ΜπερδεύοΜΜΕ

Κακή φωτογραφία, κακή λεζάντα, αλλά ρεφάρουμε με το κακό μήνυμα
Πόσα κιλά δεξιός είσαι, Μαρινάκη; Πήρες από τη ΝΔ τον Δήμο Πειραιά με ΠΑΣΟΚτζή δήμαρχο.

Το Μαξίμου ζήτησε από τη ΝΔ το όνομα του επιχειρηματία που σύμφωνα με την καταγγελία της ο Καμμένος θέλει να καταδικάσει, γι' αυτό ο τυπάς της ΝΔ, ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος, κύριος Μαρινάκης δήλωσε ότι για κάποιο κρυφό λόγο υποβάλλει μήνυση σε βάρος του Καμμένου για το NOOR1, δηλαδή τους δύο τόνους ηρωίνης, που έμειναν έξω από την αγορά, κάτι που σαφώς αποφέρει ζημία στην επιχειρηματικότητα.
Χαρακτηριστικά ο τυπάς της μεταξύ άλλων ΝΔ δήλωσε: “Δεν εκβιάζοΜΜΕ, ΝΔεν εκβιάζω”

Κούλης: “Ο Τσίπρας αντί να μας βγάλει από τα μνημόνια μας έφερε άλλα δύο”. Παιδιά, δεν κατάλαβα. Δηλαδή ο Κούλης ψήφισε Τσίπρα για έξοδο από τα μνημόνια και τώρα παραπονιέται; Μήπως πάει τώρα να ψηφίσει Κουτσούμπα; Κανένα πρόβλημα.

Σύμφωνα με την επιχειρηματική της πολιτική λογική η ΝΔ θα μπορούσε να με στηρίξει τη γειτονιά αν δηλώσω υπέρ της. Γιατί να μην καταγγείλει στον Δήμο τον απέναντί μου μαγαζάτορα που μου κλέβει πελατεία; 

Πότε, πώς, από πού κι ως πού θα βγει η Βρετανία από την ΕΕ; Όταν, όπως κι από κει που θα βγει κι η Ελλάδα από τα μνημόνια. Οι €παΐοντες ξέρουν.
     
Ή πολύ έξυπνη είναι ή πολύ... ξέρεις τώρα.

Αφού φάγαμε φόλα και με τους “Παρηττηθείτσες βάρα επειγόντως μια δημοσκόπηση υπέρ μας. 

Η κυρά-Σοφία με τις τρεις κόρες που έβγαλε πρόγραμμα με τα “κακάκια” τους δεν εμπιστεύεται το κράτος παρά μόνο όταν της πληρώνει το μισθό της στα ΕΛΤΑ. Δεν ξέρω γιατί ασχολούμαστε με ασήμαντους ηλίθιους.

Ο νόμος Παππά προέβλεπε 400 εργαζόμενους ανά τηλεοπτικό σταθμό με άδεια. Στο STAR, μάλλον διαφωνούν εκτός από την ανάγκη άδειας και με τον αριθμό των εργαζομένων και άρχισαν απολύσεις. Προσωπικό θα προμηθεύουν οι εκπομπές μέχρι να τελειώσουν και φυσικά οι γνωστοί-άγνωστοι εξωτερικοί παραγωγοί.

Για την καθαριότητα ξεκινά τη Δευτέρα νομοθετική ρύθμιση με σκοπό την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού μέσω διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Μέχρι τότε οι συμβασιούχοι παραμένουν στη θέση τους. Προφανώς αυτοί θα πριμοδοτούνται στο διαγωνισμό.

ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΑΧΑΝΙΑΣΜΑ
Δεν κάνει δίκιο στην Ελλάδα / Δίκιο δεν έκανε ποτέ.

Στην Ελλάδα ποτέ δε λείπει ο κακός μας καιρός. Μια κυβέρνηση είναι κακή όταν δεν δέχεται αιτήματα εργαζομένων που κινητοποιούνται, αλλά και όταν τα δέχεται δεν είναι καλή. 

Πράγματι, ΝΔ και Παναθηναϊκός χρωστάνε περισσότερα από την πάσα όποια αξία τους και τις έχουν πλούσιες οικογένειες και τις δύο αυτές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: