23/6/17

Ανεξάρτητη Ελληνική ΝΔικαιοσύνη

Καλό μου συμβούλιο, αθώωσε τη Σαββαΐδου. Τη γυναίκα του Στουρνάρα άσ' τη, νο μία. (Νο δύο, να τρία)

Όλοι οι έμποροι ναρκωτικών του κόσμου, όλοι οι εφοπλιστές και όλα τα δεξιότροπα κόμματα έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική ΝΔικαιοσύνη.

Τρόμος στη γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σύμφωνα με έρευνα της Prorata για την «Εφ.Συν.»: Δεν πείθουν οι αποφάσεις του Eurogroup. Τόσο πολύ τους πείραξε, που σκέφτονται να το ξεχάσουν. 

Σύμφωνα με τ' αποτελέσματα άλλης έρευνας, οι πολίτες δεν έχουν εμπιστοσύνη στις ειδήσεις. Αύριο νέα έρευνα: οι ειδήσεις δεν έχουν εμπιστοσύνη στην πραγματικότητα.

Για ειδικούς πελάτες.

Κοτζάμ Μεγάλη Βρετανία, ολόκληρη πρώην αυτοκρατορία με μια κοινοπολιτεία πίσω της, είπε να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και βλέπει και παθαίνει. Άλλον πρωθυπουργό διώχνει κακήν-κακώς, σε άλλη πρωθυπουργό κόβει το κύριος, την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και σε λίγο τον κώλο στην καρέκλα, μετά τη Σκωτία και η Βόρειος Ιρλανδία σκέφτεται την απόσχιση, ακόμα δεν κατάφερε κανείς να ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για την έξοδο και δεν ξέρω πόσα άλλα παθαίνει αυτή η πλούσια χώρα που έχει και δικό της ιστορικό νόμισμα. Φαντάσου πριν δύο χρόνια να έκανε η Ελλαδίτσα ένα τέτοιο απονενοημένο διάβημα.

  • Προ των κάδων σκουπιδιών οι πρώτες ζέστες.
  • “Θερμό καλοκαίρι” προαναγγέλλει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, “δύσοσμο καλοκαίρι” βλέπει η ΕΜΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: