1/6/17

Όλα Μητσοτάκης

Ορκίστηκε νέα σκιώδης κυβέρνηση Μητσοτάκη με τη βοήθεια του Θεού
Περισσότερο ανησυχώ με τους Μητσοτάκηδες επειδή είναι κορακοζώητοι.

Καμία ιδιωτικοποίηση δεν ωφέλησε την Ελλάδα. Ειδικά η ιδιωτικοποίηση του χρέους της, Παπαδήμο μου.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, όχι ο μέγας Δημήτρης που δεν έχει καμία σχέση μαζί του, μου θυμίζει το μόνο δίκιο που έδωσα ποτέ μου στον Θέμο Αναστασιάδη: αυτά που έγραφε στη Μαύρη Τρύπα για τους Ρηγάδες. Εμείς θα βάλουμε ένα τραγούδι με τον Δημήτρη Ψαριανό για να αλλάξει λίγο η εικόνα του επωνύμου.



Η Γερμανία έχει τη μπίρα και τις πατάτες, η Γαλλία έχει τα κρασιά, η Ιταλία τα μακαρόνια, η Ισπανία έχει τις ταυρομαχίες, το Βέλγιο έχει τις Βρυξέλλες, η Ολλανδία έχει τις τουλίπες, το Λουξεμβούργο έχει τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, η Πορτογαλία έχει τον Κριστιάνο Ρονάλντο και προπονητές, όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κάτι έχουν, η Ελλάδα έχει το χρέος της.

Το λέμε από τώρα. Αν γίνει εμπορικός διπλωματικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, φυσικά η Ελλάδα θα είναι με τη Ρωσία. 

Δεν θα ήθελα με τίποτα χθες να είμαι ο Σαββίδης. Έχασε τον ΔΟΛ από τον Μαρινάκη του Ολυμπιακού κι εντός έδρας έχασε τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ από τον Παναθηναϊκό. Και όλα αυτά τη μέρα της κηδείας του Μητσοτάκη. Τυχαίο;

Αυτή είναι η ελληνική δεξιά. Στην ΕΡΤ μαύρο και στο ΜΕΓΚΑ γαύρο.

Το κόμμα που βρίσκεται στην αξιωματική αντιπολίτευση κατήγγειλε έναν επιχειρηματία που αγόρασε ποσοστό μετοχών του ΜΕΓΚΑ ως διαπλεκόμενο, αλλά δεν είπε κουβέντα για άλλον επιχειρηματία που αγόρασε ολόκληρο τον ΔΟΛ και μεγαλύτερο ποσοστό του ΜΕΓΚΑ. Δεν μιλάμε για πολιτική στάση, αλλά για παρέμβαση υπέρ ενός επιχειρηματία. Αυτό το λένε και διαπλοκή.

Ποιο κόμμα έβαλε τον (ακρο)δεξιό Μαρινάκη στο χώρο των ΜΜΕ; Ένα είναι. Άλλη μια χάρη στην οικογένεια Μητσοτάκη, που σε λίγο όλοι οι ΜΜΕδες θα είναι φίλοι τους. 

Στην πλούσια (ναι) Ιταλία καταργούν τα κέρματα του ενός και των δύο λεπτών. Στην Ελλάδα καλό είναι να καταργήσουμε τα χαρτονομίσματα των πεντακοσίων, διακοσίων κι εκατό ευρώ, αφού τέτοια ποσά δεν βλέπουμε ζωντανά και τόσο μεγάλες συναλλαγές κάνουν κάποιοι μόνο μέσω τραπεζικών λογαριασμών.

Ναι, ο Επίτιμος έλεγε τη σκληρή αλή. Την άλλη μισή την έλεγε θεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: