24/5/17

Manchester and Let Die

 Ο Ρότζερ Μουρ ενσάρκωσε τον Τζέιμς Μποντ στην αδύναμη περίοδο της σειράς αυτών των ταινιών, από άποψη σεναρίου και τεχνικών δυνατοτήτων σε σχέση με τις απαιτήσεις των καιρών.

Ναι, ναι, για ν' αποφύγουν τα ισλαμικά χτυπήματα Βρετανία, Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία πρέπει πολύ απλά ν' απαγορεύσουν τις γεννήσεις στις μουσουλμάνες γυναίκες που είναι πολίτες αυτών των χωρών.

Μέχρι σήμερα γνώριζα ότι στον δανεισμό το θέμα που τίθεται έχει να κάνει με το αν θα είναι συνεπής ο δανειζόμενος, όχι ο δανειστής. 

Σε λίγο εμείς οι δανειζόμενοι θα βάλουμε ελεγκτική εταιρεία να τηλεφωνεί κάθε μέρα δέκα φορές στον Σόιμπλε να του θυμίζει ότι είναι ασυνεπής και να ρωτά τι θα κάνει και πότε για να είναι εντάξει.

Οι #παραιτηθείτε ξαναπαίρνουν ένα από τα αληθινά τους ονόματα το #ναι σε όλα.

Με κυβέρνηση ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα είχαμε πάθει χειρότερα από τον Σόιμπλε, τουλάχιστον όμως δεν θα τον είχαμε στενοχωρήσει.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι εκλογές στη Γαλλία, στην Τουρκία, στη Βρετανία και στο ΠΑΣΟΚ.

Λόγος Φώφης κολοβός. Η κόρη του Γεννηματά κατηγορεί την κυβέρνηση για υποχωρητικότητα έναντι των δανειστών. Θυμάται ότι είναι ΠΑΣΟΚ μόνο όταν βρίσκεται στην αντιπολίτευση.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν ως δάχτυλο του ΣΥΡΙΖΑ το χτύπημα στο Μάντσεστερ, για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος, λένε, από το ευχάριστο (γι' αυτούς) αποτέλεσμα του χθεσινού Γιούρογκρουπ.

Παππάς προς ΕΣΡ: Ας γίνουμε όλοι σας σύννομοι και σύντομοι.

Ο Σαββίδης αγόρασε από τον Μπόμπολα το 20% των μετοχών του ΜΕΓΚΑ. Μετά από αυτό ποιος κυβερνητικός οφείλει να παραιτηθεί, κύριε Κούλη; Μήπως ο υφυπουργός Αθλητισμού;


Υ/Γ
Δηλαδή ο Κουτσούμπας θέλει να φύγουμε από την ΕΕ, αλλά να συνεχίσουμε να έχουμε ευρώ; Αφού, καλέ μας κύριε, δεν έχουμε ούτε ένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: