9/5/17

En Marx

Το Σταυροθοδωράκι εκεί που καθότανε πετάχτηκε και δήλωσε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει σε κυβέρνηση συνεργασίας στη Γαλλία. Φοβάμαι ότι θα το ξαναπεί, γιατί δεν το άκουσε κανένας. Μετά δημοκρατικότατα και συναδελφικότατα κατηγόρησε δημοσιογράφο της ΕΡΤ επειδή ανέφερε στην εκπομπή του τι γράφαν εφημερίδες της Γαλλίας για τον λιγότερο χειρότερο της Λεπέν Μακρόν που βγήκε πρόεδρος.

Στο θέμα μας τώρα, "Ντας ιστ άιν Στουρν". Πρωθυπουργός Στουρνάρας, υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας ο Νίκος Μαστοράκης, υπουργός Οικονομικών Βενιζέλος, Σαμαράς υπουργός Εξωτερικών και Σκοπίων. Θα το γλεντήσουμε.

Γάλλοι Μακρόν πρόεδρο άρα/ άρα εμείς πρωθυπουργό Στουρνάρα.

Στουρνάρα - Θεέ - πάρε την κυβέ. Άσ’ την ΤουΤου Ε και πάρε την κυβέ. Τι καμάρ το Στουρνάρ. Νέος διοικητής στην Τράπεζα της Ελλάδος ο Άδωνης.


Ο Στουρνάρας κυβερνά και: Τέρμα πια τα “Οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι". Από δω και μπρος οι φορολογημένοι φορολογικότεροι και οι αφορολόγητοι αφορολογικότεροι.

ΑΓΟΡΑ
ΠΕΛΑΤΗΣ: Εσείς βάλατε κάρτα;
ΜΑΓΑΖΑΤΩΡ: Πού να τη βάλω;


Ήρθε η μαρίδα και μου ζήτησε 50 € δανεικά. Μόλις χθες πληρωθήκαμε για μια καλή δουλειά που στήσαμε και βγάλαμε από 300 €.

-Πού τα έβαλες, ρε μούργο;
-Σε τράπεζα στο Λουξεμβούργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: