12/5/17

ΝΔ Εξωτερικού

ΝΔ: “Έξω πάμε καλά κρασιά. Θα ρίξουμε την ελληνική κυβέρνηση βρίζοντας την Αργεντινή, την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ, τον καπιταλισμό, τη Σοβιετική Ένωση...”

Ο Τσίπρας πηγαίνει Κίνα για δουλειές και πίσω του ο Κούλης προειδοποιεί ότι το μέλλον είναι η Αφρική. Καλή τύχη να 'χει. Μετά ο Κούλης ζήτησε πρόωρες εκλογές στην Κίνα για να πάρει γραμμή ο Τσίπρας που βρίσκεται εκεί.

Σε ένα έχει δίκιο ο Κούλης: η χώρα μας καταστρέφεται και ο Τσίπρας ταξιδεύει στην Κίνα. Αν εν απουσία του κερδίσουμε τον διαγωνισμό στη Γιουροβίζιον και μας ανατεθεί η διοργάνωση των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων πώς θα δικαιολογηθεί;

Ανθ' ημών Τσίπρας. Δεν φεύγει ο Κούλης από την Ελλάδα αυτή την εποχή γιατί φοβάται ότι επιστρέφοντας θα βρει το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να έχει βάλει μπρος τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Αν φύγει ο Κούλης από την Ελλάδα υπάρχει κίνδυνος να δώσει η κυβέρνηση αύξηση στους δημόσιους υπαλλήλους και να μην κόψει συντάξεις.

Αν φύγει ο Κούλης για μερικές μέρες από την Ελλάδα ποιος ξέρει πόσα προβλήματα θα καταφέρει να λύσει η κυβέρνηση, αλλά και το κόμμα του, χωρίς να το έχει υποσχεθεί προεκλογικά;

Κι αν φύγει ο Κούλης και μπουν εύκολα θέματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις;

Κι αν φύγει ο Κούλης για Βενεζουέλα και στο γυρισμό του ο στρατός μας έχει καταλάβει τα μισά Σκόπια; Τα άλλα μισά δεν τα καταλαβαίνουμε, γιατί μιλάνε αλβανικά.

Πολλοί στη ΝΔ σκέφτονται να στείλουν τον Κούλη κάνα δίμηνο στη Νότια Κορέα, μπας και καταφέρουν να αποφύγουν κάνα τηλεοπτικό αστέρα ή σκυλοτραγουδιστή από τα ψηφοδέλτιά τους.

Κι αν φύγει ο Κούλης για Βόρεια Αυστραλία και προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα κι επιστρέψει πρωθυπουργός; Το φοβάται κι αυτό.

Κι αν επιστρέφοντας ο Κούλης από ΗΠΑ έχει λυθεί το Κυπριακό; Το φοβάται κι αυτό.

Στις Βρυξέλλες δεν πηγαίνει, γιατί του τα φυλάνε που παριστάνει τον Ζάππειο νούμερο σκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: