25/5/17

Λουκάς Παπαστόχος

Όπως και η πρωθυπουργία Παπαδήμου
Ευχόμαστε περαστικά στον περαστικό πρωθυπουργό τραπεζίτη Παπαδήμο.

Ο Παπαδήμος μόνιμος κάτοικος Νέας Υόρκης (ΗΠΑ) κλήθηκε να μείνει στην Ελλάδα μόνο ως τραπεζίτης πρωθυπουργός. Τι δουλειά είχε εδώ τώρα; Ανησυχώ.

Αν όντως πρόκειται για επιστολή-βόμβα, νομίζω αυτές έχουν τόσο μεγάλο πάχος που ο σωματοφύλακας την βάζει στην άκρη και ειδοποιεί την αντιτρομοκρατική υπηρεσία που θα φέρει πυροτεχνουργούς. Ποιος μαλάκας του την έδωσε στο χέρι; (Και το αφεντικό να το απαιτούσε ο υπάλληλος αρνείται να παραδώσει ύποπτο δέμα, γιατί πολύ απλά κινδυνεύουν οι ζωές και άλλων) Καλό θα ήταν να ξέρουμε αν ήταν ιδιωτική η φρούρηση του Παπαδήμου. Τότε και να υπάρχει και δημόσια προϊστάμενος είναι ο ιδιωτικός, ο σεκιουριτάς. 

Καταλάβαμε ότι το θωρακισμένο αυτοκίνητο είναι το χειρότερο για έκρηξη μέσα σε αυτό. Αν όμως, όπως ακούμε,  έσπασαν τα τζάμια τότε μιλάμε για κουραφέξαλα θωράκιση. Άρα δεν ήταν θωρακισμένο. Ήταν ιδιοκτησία της Τράπεζας Ελλάδος. Την ευθύνη αναλαμβάνει ο Στουρνάρας.

Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει ότι κάποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για μια τόσο ανεύθυνη άσχετη ενέργεια. 

Η ΝΔ ακόμα δεν καταδίκασε την κυβέρνηση για το χτύπημα, ίσως επειδή δεν έγινε στα Εξάρχεια. (Το φαντάζεστε να συνέβαινε εκεί;)

Ναι, ναι, το χτύπημα είναι συμβολικό κατά των μνημονίων, αλλά τα μνημόνια δεν είναι συμβολικά και μάλλον δεν λαμβάνουν έτσι κανένα μήνυμα αυτοί που τα επιβάλλουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: