25/5/17

Έξω / τώρα / οι Γερμανικάνοι

Τρέλα. Η ΝΔ των Μητσοτάκηδων καταγγέλλει την κυβέρνηση για νέα διαπλοκή με ΜΜΕ. Φοβούνται ότι η κυβέρνηση μπαίνει σε δικά τους χωράφια, φωνάζει ο κλέφτης κλπ.

Θυμίζουμε, ο Αλαφούζος ισχυρίζεται ότι το 1990 τάχθηκε κατά του Μητσοτάκη πρωθυπουργού επειδή του ζητούσε συνεχώς χρήματα για το κόμμα και μάλλον κατέληγαν στο ταμείο της οικογενείας.

Πριν από λίγο ο Σαββίδης αγόρασε από περίπτερο Θεσσαλονίκης μια κούτα τσιγάρα και πέντε παγωτά καϊμάκι. Η ΝΔ ακόμα δεν κατήγγειλε το γεγονός αν και τα παγωτά είναι ύποπτα για δωροδοκία στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν.

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπές €-δυνάμεις καταγγέλλουν τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια για μεροληψία σε βάρος της κυβέρνησης.

Για πρώτη φορά η σύσσωμη η αντιπολίτευση πανηγυρίζει επίσημα όταν η χώρα δεν έχει στο τσεπάκι τους δανειστές μετά τη συνεδρίαση ενός ευρωπαϊκού οργάνου. Και ο αστυνομικός όργανο και το μπουζούκι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι.


ESM είναι εναλλακτικό ευρωπαϊκό ΔΝΤ, όπως με την κλανιά έχουμε μια απέλπιδα προσπάθεια του κώλου να μιλήσει
Οι γενναίοι του ευρωπαϊκού Βορρά ανησυχούν: “Τι κυβέρνηση έχουμε που διστάζει να δεχτεί πλεονάσματα για 20 χρόνια και μνημόνια μέχρι το 2016 χωρίς ελάφρυνση του χρέους; Εμείς τόσα κι άλλα τόσα”.
Για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λοιπές χριστιανοδημοκρατικές δυνάμεις το χρέος της Ελλάδας έγινε εθνική γραμμή, ενώ το έβλεπαν ασήμαντο μπροστά στην ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας και κάποια καθημερινότητα, την οποία, όπως απέδειξαν περίτρανα, την αγνοούν.

Μόλις η κυβέρνηση καταφέρει μια μικρή έστω καλυτέρευση στην αιματηρή σχέση μας με το χρέος τότε η ενωμένη δεξιά θα το ξαναβάλει στην άκρη χάριν, ποιος ξέρει, ίσως του βαθμού ευτυχίας της κοινωνίας, μοναδικό παράγοντα, θ' ακούσουμε, για την ανασυγκρότηση της οικονομίας μας. 

Ο βλάκας ασκεί από τη Βουλή αντιπολίτευση στον Σαββίδη.

Οι ψεκασμένοι τώρα είναι κατά των εμβολίων και συνιστώσα των #Παρηττηθείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: