22/4/17

Φασι(on)στόπ

Άλλο ένα παράπλευρο καλό που έφερε η κυβέρνηση, είναι που αποκαλύπτονται ο ένας μετά τον άλλον και μάλιστα αυτοβούλως, οι χουντικοί της ΝΔ.
Ποιος αντιπολιτεύεται αυτόν τον τόπο; Η κυβέρνηση αντιπολιτεύεται τους δήθεν εκπροσώπους δανειστών, οι οποίοι απαντούν μέσω των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Οι εκπρόσωποι ΔΝΤ και Σόιμπλε στη Βουλή των Ελλήνων στεναχωριούνται, αλλά δεν καταγγέλλουν κανέναν που δεν ήρθε ακόμα η καταστροφή της Ελλάδας, διαμαρτύρονται όμως που ο ΣΥΡΙΖΑ κατέστρεψε την οικονομία και τη Δημοκρατία στη Βενεζουέλα.

Ο Κούλης σε μια ύστατη προσπάθεια να γίνει υποψήφιος -έστω- Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ. Θα βάλει σήμερα στο μενού και λίγη Βολιβία, Περού, Εκουαδόρ και Ισημερινό. Σχετικά δήλωσε: “Ποιο εννοείς ίδιο; Το Περού;

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και λοιπές δυνάμεις κανουν αντιπολίτευση στον Μαδούρο. Το καλύτερο δώρο που μπορούσε να του κάνει ο Τσίπρας.

Τσίπρας: “Μαδούρο, σου στέλνω την αντιπολίτευσή μου κι αν σου αρέσει δεν είναι ανάγκη να μου την επιστρέψεις”.

Στελέχη της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και μικρότερων ευρωσχηματισμών αποφεύγουν να συχνάζουν στο Χίλτον κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τα τεχνικά κλιμάκια. Μάλλον για να μη θεωρηθεί ότι συμπαραστέκονται στην κυβέρνηση.

Ο Τόμσεν παραδέχτηκε τα λάθη του ΔΝΤ και ζήτησε να πέσει λίγο η βάση 10 με άριστα το 20.

Δες την εικόνα με το χέρι σου βαθιά στην τσέπη.

Από μη έκθεση μαθητή του Δημοτικού: “Πριν τα μνημόνια ο μπαμπάς πολλές φορές έφευγε στο εξωτερικό για δουλειές. Τώρα έφυγε μία φορά για μία δουλειά, τη δουλειά του που έχασε εδώ”.

Η -δεύτερη- σύζυγος του Παπαντωνίου του έκρυβε κάτι. Δεν του είπε, «Αγάπη μου, ξέρεις, ο πρώην άντρας μου πριν με πάρεις εσύ μου άφησε προίκα δυο εκατομμυριάκια στην ελβετική τράπεζα HSBC». Του το κάρφωσε του Γιάννου η Λίτσα Λαγκάρντ.

Το 65% των Ελλήνων ζητά επιστροφή στη χρυσή λίρα Αγγλίας, στοχευμένες προσλήψεις στο δημόσιο εξήγγειλε ο Κούλης και όλοι οι αντιπολιτευόμενοι αγανακτισμένοι αναρωτιούνται “Τι χρώμα έχουν οι κόκκινες γραμμές του ΔΝΤ;

Οι χρυσαβγάδες έχουν εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη (το αρχικό δέλτα εξεπίτηδες με πεζό γράμμα) και στην απολογία τους σκέφτονται να πουν: “Δεν θ' απαιτήσουμε κανένα δικαίωμα από τη Δημοκρατία που θέλουμε να καταλύσουμε. Ό,τι θέλουμε θα το ζητήσουμε από την Ελληνική Δικτατορία”.

Φέτος το Πάσχα ήταν η πρώτη χρονιά μεγάλης εξόδου,που δεν θρηνήσαμε θύματα και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε επίκαιρη ερώτηση για το μπιτιλιάρισμα στην Ιονία Οδό Δευτέρα του Πάσχα με δυστύχημα σε σήραγγα. Τι δεν κατάλαβε; Ότι τη Μεγάλη δευτέρα έχουμε επιστροφής Μήπως ότι αν γίνει τρακάρισμα σε σήραγγα θα έχουμε πρόβλημα στην ομαλή ροή της κυκλοφορίας οχημάτων; Το λέμε στη γλώσσα της τροχαίας μπας και σώσει να δώσει προσοχή ώστε να μάθει κάτι από το λάθος του.  

Συμπέρασμα: Τη Μεγάλη Δευτέρα είχαμε μποτιλιάρισμα σε ένα σημείο της Ιονίας Οδού και στη Βενεζουέλα έχουμε θανατηφόρες συγκρούσεις διαδηλωτών-αστυνομίας. Άρα πρέπει να παραιτηθεί ο Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: