6/4/17

ΤιΒί υπέρ πάντων (σι)αγών

Άχρηστοι. Για να μας κυβερνάνε έφτιαξαν τόσα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια και πάλι έξω έμειναν.

ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ
Καναλάρχες: “Να πέσει η κυβέρνηση γιατί μας ζητάει λεφτά και όχι ποιότητα στο τηλεοπτικό μας πρόγραμμα”.

Όλα τα ιδιωτικά κανάλια μαζί με μια φωνή: “Να πέσει η κυβέρνηση”. Τέτοια πολυφωνία στα συστημικά ΜΜΕ είχε να δει το ΕΣΡ από το δημοψήφισμα.

Απολύσεις κάποιων δημοσιογράφων από το Πρώτο Θέμα. Η εργοδοσία ισχυρίζεται και τους καταλογίζει ότι τηρούσαν σε υπερβολικό βαθμό τη δεοντολογία. Η ΕΣΗΕΑ δεν θα το μάθει ποτέ.

Ο Χιώτης είχε κλέψει από τον Χίο την ψεύτικη είδηση για την κατοικία του πρωθυπουργού κι έτσι κατάφερε να γίνει πρωτο(π)θεματζής.

Η ελληνική δημοσιογραφία στα φόρτε της. “Καταδικάζουμε αλήθεια απ' όπου κι αν προέρχεται”.

Η ελληνική διαιτησία ποδοσφαίρου ανησυχεί μήπως η δημοσιογραφία της πάρει την πρώτη θέση στην αναξιοπιστία. Γίνεται λυσσαλέα μάχη ήθος με ήθος. 

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑ ΜΗ έκαναν μήνυση στην πραγματικότητα για κατάληψη ζωτικού τους χώρου. Ως απάντηση η πραγματικότητα τους έθεσε εκτός μαζί με ΚΚΕ-ΧΑ και δελτία ειδήσεων συστημικών καναλιών.

Μια και βρισκόμαστε στο δικαστικό, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι υπόδικοι του ΔΝΤ μαζί με την ανάπτυξη της οικονομίας.

Γιγαντιαίο ερώτημα βασανίζει την κοινή γνώμη: τι δουλειά κάνει στον ελεύθερο χρόνο του ο Άδωνις όταν δεν βγαίνει στην τηλεόραση και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ή δεν παρίσταται σε εγκαίνια, κοπές πίτας, γάμους και βαφτίσια; Κάνει πρόβες για να παίξει στην ταινία, “Οι δύσεις αστέρων νάνων”;
Τέτοια αντιπολίτευση τελευταία φορά είδαμε στη Βόρεια Κορέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: