27/4/17

Ιστανμπούλινγκ

Η κυβέρνηση δεν πήρε τίποτα για το χρέος”, είπε ο Κούλης. Τι τον κόφτει;

Για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Σόιμπλε το χρέος της Ελλάδας ήταν βιώσιμο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι αυτό το πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας, αλλά η ανταγωνιστικότητα. 

Ο Κούλης σκέφτεται να υποσχεθεί πλεονάσματα πάνω από 5,5%. Αλλά δεν ξέρει σε ποιον να τα υποσχεθεί. Το γιαούρτι αισιοδοξεί μέσα στον κεσέ του, γιατί γνωρίζει καλά ότι η ανάπτυξη ποτέ δεν πήγαινε μαζί με τα πλεονάσματα που τα είχε πάντα αγκαζέ με τη λιτότητα η ύφεση.

Οι πατριώτισσες Σπυράκη και Καϊλή, Αμαλία η μια Σουλιώτισσα η άλλη και οι δυο σαν γυναίκες της Πίνδου υπερασπίστηκαν την Ελλάδα κατακεραυνώνοντας τον Ντάισελμπλουμ ότι το πλεόνασμα είναι απάτη.

Τους κοροϊδεύουν Τσακαλώτος και Τσίπρας, αλλά τι να καταλάβουν οι κουτόφραγκοι, όταν στη Γαλλία παραλίγο να βγει στο δεύτερο γύρο ο Αριστερίξ;

Μετά την εκλογή Λεπέν στην προεδρία χιλιάδες αυτοεξόριστοι Γάλλοι κυρίως καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι καταφεύγουν στη δημοκρατική Αθήνα, Μαδρίτη, Λισαβόνα και Σαντιάγο της Χιλής. Πολλοί πρώην αυτοεξόριστοι στο Παρίσι τους προϋπάντησαν

Μένουμε στα εθνικά μας και η ΚΑΕ Ολυμπιακός δήλωσε ότι αν αποκλειστεί στην Κωνσταντινούπολη η ομάδα από το φάιναλ φορ, θα επιστρέψουν στον Πειραιά με φουσκωτό.

Στο μπάσκετ η Ελλάδα υφίσταται Ιστανμπούλινγκ.

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα του ΠΑΟ αποκλείστηκε από τον ΠΑΟΚ και γύρισε από Θεσσαλονίκη με αερόστατο. Άργησε να φτάσει Αθήνα γιατί φυσούσε και λίγο Νοτιάς.


Μία απορία κατατρώει τη ΝΟΒΑ: “Γιατί να μην παίξουν Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε μικρό τελικό του κυπέλλου;

Άλλη απορία τρώει αυτούς που ζορίζονται να στήσουν αγώνες: “Πώς θα παιζόταν στο στοίχημα πιθανή πρόβλεψη Τόμσεν για το ποιος θα πάρει το κύπελλο Ελλάδας;

Ρε τι μας έτυχε!... Στο μπάσκετ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός αντιμέτωπες με δύο ομάδες της Κωνσταντινούπολης. Ήδη η μία απέκλεισε τον Παναθηναϊκό κι η άλλη ίσως τις ώρες που διαβάζετε αυτό ίσως έχει αποκλείσει και τον ολυμπιακό. Στο ποδόσφαιρο τα ίδια, μόνο που οι Κωνσταντινουπολίτες απέκλεισαν και τους δύο αιώνιους αντίπαλους.

Ο τελικός των δικεφάλων -δεν εννοούμε τα ποντίκια- θα γίνει στον περίβολο της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη.

Η Φώφη αποφάσισε να προχωρήσει το ΠΑΣΟΚ σε έκτακτο ιδρυτικό συνέδριο. Αυτό είναι ποίηση.

Ελεύθερος ο Άκης, βρέθηκαν τα 200 χιλιάρικα της εγγύησης, άργησαν γιατί έρχονταν από μακριά.

Η θέση του Άκη στον Κορυδαλλό θα μείνει κενή. Δεν προβλέπεται να προκηρυχθεί διαγωνισμός για την κάλυψή της, θα γίνει απ' ευθείας ανάθεση, μάλλον στον Γιάννο Παπαντωνίου που αυτή την εποχή λείπει στην Ελβετία για δουλειές, μέχρι να πέσει ο Τσίπρας και να ξαναγυρίσει θριαμβευτής. Δεν είναι πολιτικός, ούτε οικονομικός, αλλά οικονομημένος αυτοεξόριστος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: