5/4/17

Γερό ΔόΝΤι

Τρίτη 4η Απριλίου το νέο πενηντάευρω είχε πρεμιέρα, αλλά δεν ήξερα πού και ακόμα δεν το είδα.

Ο Παππάς πήγε στη Βενεζουέλα για να ελέγξει το κλίμα τής Καραϊβικής και να δει από κοντά αν έπιασαν τόπο τα χρήματα που είχε στείλει η Ντόρα.


Εγώ τίθεμαι εναντίον όχι μόνο του νόμου Παρασκευόπουλου, σύμφωνα με τον οποίο τα σωφρονιστικά ιδρύματα και οι δικαστικές αρχές (κανείς άλλος) αποφυλακίζουν κρατούμενους. Αφού πολλοί ακόμα και μετά την πλήρη έκτιση της ποινής τους βγαίνουν από τη φυλακή και συνεχίζουν τα εγκλήματα, προτείνω όποιος μπαίνει στη φυλακή να μην ξαναβγεί ποτέ στη ζωή του. Όλοι ισόβια. Κι αν δεν χωράνε στα σωφρονιστικά ιδρύματά μας έχουμε και ξερονήσια που πρέπει να υπερασπιστούμε απ' όσους τα λιγουρεύονται. Πολλές βραχονησίδες της Δωδεκανήσου τις διεκδικεί η Ιταλία που μας τις έδωσε το 1948. Έτσι δεν είναι, γιατρέ μου; Μα γιατί κρατάς τον κουβά με το νερό;

Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ Σπυράκη, Κεφαλογιάννης, Κύρτσος, μαζί με Καϊλή του ΠΑΣΟΚ, βάζουν χέρι στην Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί στις διαπραγματεύσεις με τη χώρα του νότου που λέγεται Ελλάδα δεν συμπαραστέκεται στο ΔΝΤ. Παραξενεύτηκαν μόνο οι ψηφοφόροι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα εκτός από τις πρόωρες υπάρχουν και όψιμες εκλογές, μετά τη λήξη της θητείας της Βουλής, σε περίπτωση εθνικής ανάγκης.


Για το καλό της οικονομίας μας προτείνουμε ειρηνική άνευ όρων παράδοση του Μαξίμου στον Μητσοτακούλη, χωρίς εκλογές.

Σήμερα για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ο Τσίπρας είναι επικίνδυνος κομμουνιστής που υποκύπτει προδοτικά στις “λογικές”, όπως σημειώνουν, απαιτήσεις του ΔΝΤ.

Αφού το ΚΚΕ είναι υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, γιατί διαφωνεί με την κυβερνητική πολιτική; Το ίδιο ισχύει και για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά αυτοί τουλάχιστον έχουν μια δικαιολογία για τη διαφωνία τους: θέλουν να κυβερνούν οι ίδιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: