26/4/17

Η Αστυνομία να εμπορεύεται ελεύθερα ναρκωτικές ουσίες

Από 18/5/2007
Ο πιο λογικός τρόπος νομιμοποίησης αυτής της εμπορίας.

Κάποια από τα θετικά του μέτρου αυτού:

  1. Θα εξοικονομηθούν χρήματα για την υπηρεσία. Έτσι θα έχουμε: α) Σοβαρές αυξήσεις των (πενιχρών) μισθών των οργάνων και τότε θα μας φυλάνε καλύτερα. β) Θα γίνει εφικτή η πρόσληψη και άλλων οργάνων ώστε να μην έχουμε έρημα αστυνομικά τμήματα. γ) Θα αποκτήσει το σώμα καλύτερα περιπολικά, θα βαφτούν τα αστυνομικά τμήματα κ.λ.π. δ) Γενικότερα, θα παταχθεί η φοροδιαφυγή σε αυτό τον κρίσιμο και πάντα ανθηρό τομέα της αγοράς.
  2. Θα πέσει η τιμή των ναρκωτικών ουσιών. Πράγματι, ποιος μαλάκας χρήστης θα πάει να πάρει από «μπάτσο» τη δόση του και λίγο παραπάνω για τους φίλους και την τσέπη του; Έτσι, για να σταυρώσει πελάτη το αστυνομικό όργανο θ’ αναγκαστεί να ρίξει την τιμή αγοράς και συνακολούθως, σιγά-σιγά με εξομάλυνση θα τη ρίξουν και οι άλλοι. Δε θα καταστρέφονται πια περιουσίες για ένα βίτσιο, ανάγκη, ασθένεια.

Κάποια από τ’ αρνητικά:
  1. Ίσως έχουμε υπεξαιρέσεις εισπράξεων, οπότε ο ξαφνικός πλουτισμός κάποιων «ξύπνιων» αστυνομικών θα μειώσει την αποδοτικότητά τους σε άλλους τομείς της υπηρεσίας τους, όπως φύλαξη προσώπων και χώρων, καταστολή συγκεντρώσεων, έκδοση διαβατηρίων, ταυτοτήτων, προστασία νυχτερινών καταστημάτων, παράνομες αποφυλακίσεις κ.λ.π.
  2. Η χρήση ναρκωτικών θα χάσει την αίγλη της παρανομίας με απρόβλεπτα επακόλουθα όπως: α) Η ροκ μουσική θα γίνει διασκεδαστική για κοινωνικά φτιαγμένους βολεψάκηδες. β) Οι χρήστες θα εγκαταλείψουν τη συνήθεια και θα στραφούν σε άλλους πιο καταστροφικούς εθισμούς όπως τζόγος, χρηματιστήριο, ηλεκτρονικά παιχνίδια, εξουσία, τηλεόραση κ.λ.π.
  3. Πολλοί αστυνομικοί θα γίνουν χρήστες και τότε πέφτουμε σε αδιέξοδο. Οι μισοί θα πουλάνε στους άλλους μισούς.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

aaaaa vlepo allages stin selida! me geies kurie tsakalia

see you soon
vivian