6/3/17

Τεχνικές Νομισματικό Ταμείο

Ως γνωστόν, η θεσμόικα, το γουαρδέτο, ενπόρδων στις διαπραγματεύσεις για τεχνικά θέματα διαβάζει μόνο τα ψιλά γράμματα.

Ευρωπαϊκά κεκτημένα δεν αναγνωρίζει το ΔΝΤ, γιατί δεν είναι ευρωπαϊκό, είναι των ΗΠΑ, με λεφτά φυσικά όχι δικά τους μόνο, αλλά από 200 σχεδόν χώρες του κόσμου και όλε τις ηπείρους πλην φυσικά Ανταρκτικής.

Στο Γιούρογκρουπ διαπραγματευόμαστε, επειδή δεν ενδιαφέρει τους νεοφιλελεύθερους σε τι (προ)συμφωνία θα καταλήξει η συζήτηση που γίνεται μόνο για να εξυπηρετούνται οι προεκλογικές ανάγκες στις χώρες των επικεφαλής της γραφειοκρατίας. Μετά, στην τεχνική υλοποίηση της (προ)συμφωνίας καταλαβαίνεις ότι δεν διαπραγματευόσουν.

Ξέρουν ότι με τα μέτρα τους η οικονομία θα οδηγηθεί σε ύφεση, άρα η κοινωνία σε εξαθλίωση, έτσι η χώρα θα πωλείται φτηνά, που λέει και ο ΑδΌνειδος.

Ξέρουν οι νεοφιλελεύθες ότι η εργασιακή ζούγκλα δεν θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, αλλά σε ύφεση που τους συμφέρει, αλλά και σε κάτι άλλο: όσοι επιχειρηματίες ήδη είναι δραστηριοποιημένοι στην Ελλάδα θα βάλουν και άλλα χρήματα στην άκρη, θα τα επενδύσουν δηλαδή στον διεθνή χρηματοπιστωτικό τζόγο.

Το κακό με τους ΣΥΡΙΖΑίους είναι που από τις θέσεις εξουσίας μαθαίνουν πολλά και αύριο αντιπολίτευση θα μας κυνηγήσουν, γιατί αυτοί δεν έχουν να κρύψουν τίποτα.

Ως γνωστόν όλοι σχεδόν οι τυφώνες φέρουν γυναικεία ονόματα. Ο πολιτικο-οικονομικός τυφώνας εποχής, έχει το πρώτο θηλυκό όνομα τυφώνα αρκτικόλεξο: ΤΙΝΑ. This Is No Agapi. (Ή δεν έχεις να κάνεις τίποτ’ άλλο, νο εναλλακτική)

Τι σόι γκόμενα είναι αυτή η TINA;” αναφώνησε με το ερωτηματικό στο φερμουάρ του παντελονιού του ο Στρος Καν που ξανάγινε γνωστός με το “Ποιος γαμεί το ΔΝΤ;

Δεν θεωρείται είδηση ότι ο Πρετεντέρης ψάχνει για δουλειά. Ούτε ότι δεν βρίσκει.

Τι μας θυμίζει η έκφραση, “Σιούνταν τα σιδερικά, σιούνταν κι οι βελόνες”. Κάποτε στο μέλλον εκλογές θα γίνονταν σε σημαντικές για τη γραφειοκρατία του νεοφιλελευθερισμού, όπως Γερμανία, Ολλανδία, Γαλλία.

Εγκυμονούνται εκλογές και σε Ισπανία, Ιταλία, την τρίτη και τέταρτη οικονομία της ΕΕ και.... θέλει εκλογές και ο Κούλης. Η έκφραση λαϊκιστί γίνεται: “Μιλάνε όλοι, μιλάν κι οι κώλοι¨.

Το 36% του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν τόσο ψήφος διαμαρτυρίας, ήταν πιο πολύ αμυντική ψήφος. Και σήμερα η επίθεση του ΔΝΤ μας δείχνει ότι δεν έχουμε λόγους να χαλαρώσουμε την άμυνά μας αν θέλουμε να κρατήσουμε την εστία μας (το σπίτι μας) ανέπαφη.

Α-ΜΥ-ΝΑΑΑΑΑΑ. (Μας κάνουνε το γκώλο ναααα)

Δεν υπάρχουν σχόλια: