12/3/17

Όλοι στο λαουτζικατζήδικο

Ο Σώρρας αποδεικνύεται άφραγκος κι έλεγε ότι θα αποπληρώσει το δημόσιο χρέος της χώρας μας. Σάμπως εμείς που καλούμαστε να το κάνουμε αυτό έχουμε μία;

Ο Σόιμπλε πιστεύει στην ελαφρότητα του ελληνικού χρέους.

Στην Ευρώπη έχουμε διαδηλώσεις Τούρκων οπαδών Ερντογάν. Κατά τα άλλα το πρόβλημα Αυστρίας, Γερμανίας, Ολλανδίας, Βελγίου και άλλων ευγενών χωρών δεν ήταν τα δύο εκατομμύρια Τούρκοι μετανάστες που τις έκαναν πλούσιες, αλλά οι λιγοστοί Σύροι και Αφγανοί πρόσφυγες.

ΝΙΤΣΕ: “Εύχομαι στους Γερμανούς από ελληνίζοντα φαντάσματα να γίνουν Έλληνες”.

Και τι δεν έχει η Ελλάδα: αριστερή κυβέρνηση με μνημόνιο, ανανέωση με πρόεδρο της ΝΔ μητσοτάκι και αύριο ΝΔ με αναγνωρισμένες τάσεις, που υποδέχεται ρετάλια από ΠΑΣΟΚ, Ένωση Κερδώων και Ποτά Μη.

Μεγαλογιατροί και μεγαλοδικηγόροι της δεξιάς συμπόνεσαν μαζί με τους καναλάρχες τον πόνο του φτωχούλη και κατέβηκαν σε διαδηλώσεις για να σώσουν τη σύνταξή τους και την Ελλάδα από τους νεοκομμουνιστάς.

Θα φορέσω τα ρούχα της Αλβανής μου και θα κατέβω κι εγώ στους δρόμους να υπερασπιστώ το δικαίωμα του λαουτζίκου να τον κυβερνά η δεξιά.

Ο Έλληνας αυτές τις μέρες αποδεικνύει ότι είναι και λεβέντης και μάχεται. Απλώς με τις προηγούμενες ΠΑΣΟΚοδεξιές κυβερνήσεις φοβότανε μη φάει ξύλο ή μην τον απολύσουνε.

ΧΑΝΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΡΩΤΑΕΙ: Αφού ψηφίζαμε πρόεδρο της ΝΔ για επόμενο πρωθυπουργό, γιατί δεν βγάζαμε πρόεδρο της ΝΔ τον Τσίπρα;

Ο Κούλη προκήρυξε πρόωρες εκλογές με επιστολή του στην ανεξάρτητη αρχή Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο και στα συστημικά κανάλια.

Γιατί οι Έλληνες να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους στον Τσίπρα, ενώ είναι απλόχεροι σε όσους τους έστειλαν στον πάτο και τους δίνουν και δεύτερες και τρίτες και τέταρτες και όσο πάει ευκαιρίες;

Να στείλουμε τον Τσίπρα στο πυρ το εξώτερο επειδή δεν έφερε ακόμα το σοσιαλισμό;

Τι δουλειά έχει ο Κούλης να ζητά αυτή την τιμωρία του Τσίπρα από το λαό; Γιατί δεν τον επιβραβεύει που έκανε ό,τι θα έκανε και η ΝΔ; Μήπως δεν έκανε ο Τσίπρας ακριβώς αυτό, αλλά κάτι πολύ διαφορετικό; Σημασία στη λεπτομέρεια;

Σύντροφοι, για να συντρίψουμε το τέταρτο μνημόνιο πρέπει πρώτα να παλέψουμε για να το φέρουμε.

Με τυχερά παιχνίδια δε γίνεσαι (για πολύ) πλούσιος, γιατί οι πλούσιοι είναι πλούσιοι επειδή πρώτον δεν παίζουν με την τύχη τους και για άλλους εκατό λόγους που δεν προλαβαίνουμε να σας παραθέσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: